Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η 25χρονη κατονόμασε τον δράστη

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η 25χρονη κατο...

"Ηθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου"

Θέμα ωρών φαίνεται να είναι η σύλληψη του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό το βράδυ της Κυριακής στην Κυψέλη, με θύμα μια 25χρονη έγκυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 25χρονη φαίνεται να ανακάλεσε τα όσα είχε πει αρχικά στην αστυνομία και να αποκάλυψε ότι γνώριζε τον δράστη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πρόκειται για παιδικό της φίλο.

Οι αστυνομικοί έστρεψαν από την πρώτη στιγμή τις έρευνες στις προσωπικές επαφές της 25χρονης και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους για τον δράστη της επίθεσης. Ο άντρας που την αιφνιδίασε με ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό είναι φίλος της από το παρελθόν.

Το βράδυ της Κυριακής, όπως κατέθεσε η κοπέλα, είχε πάει με μια φίλη της σε φαρμακείο της περιοχής. Ο δράστης την είδε εκεί και της ζήτησε να πάνε λίγο κάπου να μιλήσουν. Φτάνοντας στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην οδό Ηπείρου, ο άνδρας φέρεται να της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα γύρω από το στόμα και στο πρόσωπο.

''Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη'', ανέφερε η 25χρονη στην κατάθεσή της. Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Ερωτική αντιζηλία βλέπουν οι αρχές - Σιγή ιχθύος από την 25χρονη
Αν και αρχικά η κοπέλα, η οποία διανεύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε υποστηρίξει ότι δεν αναγνώρισε ποιος της προκάλεσε τα εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, τελικά φαίνεται πως τον κατονόμασε και είναι θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αμέσως μετά την κατάθεση η κοπέλα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο της επίθεσης και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε. Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στον "Ευαγγελισμό" ευτυχώς όμως τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά και δεν κινδύνεψε η ίδια, ούτε και το έμβρυο.

Πηγή:thetoc

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις