Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

 

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες καινούργιες και καινοτόμες ιδέες. Ίσως να αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας ή την κοινωνική σας δικτύωση. Η μέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, για συζητήσεις και στρατηγικούς σχεδιασμούς σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και για φλερτ που μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ περισσότερο. Κατά τις βραδινές ώρες όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές…

 

Δίδυμοι

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την μέρα σας σε διαρκή κίνηση!  Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ όλη αυτή τη μέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

 

Καρκίνος

Αναζητήστε την στήριξη, ψυχολογική ή πρακτική, στους γύρω σας, για να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο που έχετε περιέλθει και να προχωρήσετε σε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε στην ζωή σας. Σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσείς έχετε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζετε στους άλλους.

 

Λέων

Μην αφήνετε τον εκνευρισμό που κουβαλάτε από την δουλειά σας να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Η σημερινή μέρα είναι σχεδιασμένη για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Αν δεν μπορείτε, μην αφήσετε το βράδυ σας ανεκμετάλλευτο… Χαρείτε μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα και ξεσκάστε.

 

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα φέρνει έναν ιδιαίτερα έντονο εκνευρισμό και πολλές δυσκολίες στις αισθηματικές σας σχέσεις. Με ψυχραιμία και υπομονή τα πράγματα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους. Άφησε ένα μικρό περιθώριο στους άλλους να προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν και να σας ηρεμήσουν και μην το πάρετε σαν υποχώρηση.

 

Ζυγός

Θα πρέπει να αντιδράσετε δυναμικά σε όσους σας πετάξουν το γάντι, για να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, αλλά και να θέσετε σαφή όρια σε όσους έχουν την διάθεση να σας αμφισβητήσουν. Ευνοϊκή μέρα για τις συναισθηματικές σχέσεις σας. Η θετική σας στάση θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

 

Σκορπιός

Κάτι ευχάριστο προοιωνίζει η μέρα! Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μια προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως ένας αρραβώνας. Επαφές και επικοινωνία με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

 

Τοξότης

Αν είστε σήμερα πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που συχνά διαφωνείτε, θα έχετε αρκετές επιτυχίες μελλοντικά. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Δημιουργική η μέρα και με ευχάριστες συναντήσεις σε προσωπικό επίπεδο! Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

 

Αιγόκερως

Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα. Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Υδροχόος

Νοιώθετε μπερδεμένοι και απογοητευμένοι σήμερα. Το ένστικτο σας είναι αρκετά ισχυρό και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Η καριέρα σας θα ανακάμψει σύντομα και θα δεχθείτε προτάσεις από ανθρώπους του εξωτερικού, που θα ωθήσουν στο να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και να σημειώσετε επιτυχίες.

 

Ιχθείς

Κοινωνικές συναναστροφές θα σας προσφέρουν την χαλάρωση που έχετε απόλυτη ανάγκη για να αποσυμπιεστείτε από τις φορτίσεις τις εβδομάδας που πέρασε. Έχετε παραμελήσει επίσης αρκετό καιρό τώρα το σπίτι σας και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην τακτοποίηση του προσωπικού σας χώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being