Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει!

 

Ταύρος

Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να περάσετε καλά και να περιβάλλεστε από θετικότητα και αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειας σας. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή θα αποζητήσετε την ηρεμία σας και τη σιωπή. Αν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψετε στους φίλους σας να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσάς.

 

Δίδυμοι

Εάν ελπίζατε σε ένα θαύμα τον τελευταίο καιρό, ίσως και να σας συμβεί σήμερα! Η τύχη σας ανοίγει κάποιες πόρτες, σε άλλους στην προσωπική ζωή, σε άλλους στην επαγγελματική. Γίνεστε σκληροί ωστόσο με κάποια άτομα, λόγω του ρόλου που διαδραμάτισαν πίσω από την πλάτη σας. Αν και ο τρόπος δράσης δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους.

 

Καρκίνος

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για ψυχαγωγία. Τυχόν σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, τη φιλία και την αμοιβαία συμπάθεια θα ανθίσουν σήμερα και να σας δώσουν μια αίσθηση αρμονίας. Ταξίδια, αποδράσεις και «επικίνδυνες αποστολές» δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Χαλαρώστε με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας.

 

Λέων

Θέλετε να περάσετε την μέρα σας ήρεμα με λίγους καλούς φίλους ή άτομα που σας αγαπάνε. Ημέρα περισυλλογής και ανανέωσης που θα σας αποφορτίσει από τις πιέσεις των προηγούμενων ημερών και θα δώσει περιθώρια στον οργανισμό σας να ξεκουραστεί και να ανακάμψει.

 

Παρθένος

Εξετάζετε την προσωπική ζωή και τους επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα. Δεν είστε βέβαιοι εάν κάνατε κάποια βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα, χρειάζεστε όμως άμεσα λύσεις. Μια απογοήτευση στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως αναφορικά με τον εργοδότη σας, σας πεισμώνει και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε ρότα στον τομέα της καριέρας. Προσοχή μόνο στις επιπολαιότητες!

 

Ζυγός

Θα κερδίσετε την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σας για έναν χειρισμό σας σε εργασιακό επίπεδο. Κάποιοι όμως δεν δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας αυτή… Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει κάποιες εντάσεις. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

 

Σκορπιός

Έχετε πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν, σήμερα όμως θα διαπιστώσετε ότι τα δεδομένα έχουν ανατραπεί και ότι θα πρέπει να επανεξετάσετε την στάση σας. Οι απογευματινές και βραδινές ώρες προσφέρονται για γεφύρωση ενός χάσματος που προκλήθηκε πριν από λίγο καιρό με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

 

Τοξότης

Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και μετρημένες. Δεν είναι καλή εποχή να κάνετε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, ούτε να προχωρήσετε σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις με σκοπό να σας φέρουν γρήγορα ή μεγάλα κέρδη. Συναισθηματικά υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες στην σχέση σας που σας προβληματίζουν και σας χαλάνε την διάθεση.

 

Αιγόκερως

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό των δράσεων σας και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

 

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι ένα δημιούργημα, μια νέα ιδέα, ή κάποια σχέση. Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε, οργανωθείτε όμως για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Προστατεύετε τον εαυτό σας από την υπερκόπωση.

 

Ιχθείς

Έχετε τονωμένη αυτοπεποίθηση και την ορμή να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Αξιολογήστε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κυνηγήστε το όνειρό σας. Ζητήστε την βοήθεια ή την γνώμη των γύρω σας για κάτι που σας απασχολεί. Έτσι θα γλιτώσετε αρκετό κόπο και χρόνο και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being