Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Κορωνοπάρτι" στην Ηφαίστου επί της... υποδοχής Πέτσα- Μέτρα δύο ταχυτήτων

Πάτρα: "Κορωνοπάρτι" στην Ηφαί...

Αναφορές, κάνουν λόγο για συμμετοχή περισσότερων από 500 ατόμων στο πάρτι, λίγα μόλις μέτρα, από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού

Την ίδια ώρα που το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Πέτσας βρίσκεται στην Πάτρα για να κατευνάσει τα πνεύματα των εμπόρων που τη Δευτέρα ετοιμάζονται να ανοίξουν με κηδειόχαρτα, στην Πάτρα στήνονται μεγάλα υπαίθρια πάρτι μια ανάσα από το αστυνομικό μέγαρο, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, χωρίς να παρεμβαίνει κανείς.

Όλα αυτά, προφανώς ....στο πλαίσιο μέτρων δύο ταχυτήτων που προκαλούν εύλογο προβληματισμό για τις στοχεύσεις της κυβέρνησης και την περιφρούρηση των όποιων αποφάσεων των λοιμωξιολόγων που «τιμωρούν» επαγγελματικούς κλάδους, αλλά αφήνουν ανεξέλεγκτα τα πάρτι νεολαίας χωρίς μάσκες και μάλιστα από την περίοδο του καρναβαλιού έως και σήμερα.

Αναφορές, κάνουν λόγο για συμμετοχή περισσότερων από 500 ατόμων στο πάρτι, λίγα μόλις μέτρα, από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

Το βίντεο που ανέβηκε στο instagram δείχνει απίστευτο συνωστισμό σε όλο το μήκος της Ηφαίστου αλλά και διάθεση εμπαιγμού των αρχών απο τη πλευρά των νεολαίων που γλεντάνε ανενόχλητοι στην καρδιά της Πάτρας και το απολαμβάνουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις