Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προβληματισμός από το θάνατο 65χρονης στο Ίλιον μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Προβληματισμός από το θάνατο 65χρονης στ...

Οι υγειονομικές αρχές εξετάζουν το περιστατικό και αναμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας

Μία γυναίκα 65 ετών έχασε σήμερα το μεσημέρι τη ζωής της μερικά λεπτά αφού αποχώρησε από το εμβολιαστικό κέντρο, μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό της AstraZeneca. Οι υγειονομικές αρχές εξετάζουν το περιστατικό και αναμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να βγάλουν συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πήγε σήμερα το μεσημέρι (13:45) να εμβολιαστεί στο Κέντρο Υγείας στο Ιλιον. Εκεί έλαβε την πρώτη δόση από το εμβόλιο και αφού πέρασε και το 20λεπτο της παρακολούθησης, αποχώρησε από το κέντρο χωρίς να εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.

Περίπου 15 λεπτά μετά, ένας περαστικός ανέφερε πως υπάρχει μια γυναίκα που είχε πρόβλημα λίγο πιο μακριά από το κέντρο. Αμέσως έσπευσαν μέλη του προσωπικού και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες η γυναίκα κατέληξε

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα δεν ανέφερε κάποιο πρόβλημα υγείας, αν και ήταν παχύσαρκη, διαβητική, και καπνίστρια.

Οι υγειονομικές αρχές διερευνούν τα αίτια του θανάτου και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Επίσης το περιστατικό έχει δηλωθεί ήδη στην υπηρεσία φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ. Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο θάνατος δεν συνδέεται με το εμβόλιο, καθώς σημειώθηκε πολύ γρήγορα μετά τη χορήγηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις