Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αντίδραση της οικογένειας του Πατρινού Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποκάλυψη για τον χαμό του αδελφού του

Η αντίδραση της οικογένειας του Πατρινού...

Έγινε γνωστό από τον Περικλή Κονδυλάτο

Ο Περικλής Κονδυλάτος πριν από μερικές ημέρες έκανε μια αποκάλυψη για τον Πατρινό παίκτη του φετινού survivor, Γιώργο Ασημακόπουλο και σόκαρε τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε μια ανάρτηση και εξήγησε γιατί θαυμάζει τόσο τον 29χρονο επιχειρηματία, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος του εκμυστηρεύτηκε πως έχασε τον αδερφό του από καρκίνο.

«Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Άλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί, ο Αλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα… Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε “γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου”», έγραψε μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “On time” και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλα Τριάντου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος που είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Survivor, έχασε τον αδερφό του που ήταν μόλις εννέα ετών καθώς είχε όγκο στο κεφάλι. Μια απώλεια που συγκλόνισε τους γονείς αλλά και τα αδέρφια του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλά σπάνια γι αυτό το συμβάν ενώ η οικογένεια του δεν γνώριζε για την αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα αφού δεν ήθελαν να μαθευτεί και στεναχωρήθηκαν καθώς θυμήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις που έζησαν μέσα από τα πολλά μηνύματά που άρχισαν να δέχονται. Από την άλλη, δεν μπορούσαν να μην χαρούν για την τοποθέτηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος κάνει αναφορά στην αξιοπρέπεια του γιου τους αλλά και την γενναιότητα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight