Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μουδιασμένη» η κοινωνία της Αμφιλοχίας με τον θάνατο του 42χρονου- Το χρονικό της τραγωδίας

«Μουδιασμένη» η κοινωνία της Αμφιλοχίας ...

Η τραγική είδηση που σόκαρε την τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Μεγάλη θλίψη στην Αμφιλοχία με την είδηση θανάτου του 42χρονου που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην περιοχή Καστρί της Τοπικής Κοινότητας Αμπελακίου Αμφιλοχίας.


Ο άτυχος 42χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης (8μελής) οικογένειας, ένας ήρεμος άνθρωπος χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στο χωριό από την Αθήνα όπου ζούσε κατά διαστήματα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα ίχνη του 42χρονου χάθηκαν χθες το μεσημέρι όταν έφυγε από το σπίτι του για αγροτικές εργασίες. Στις 6 το απόγευμα, δηλώθηκε από τους οικείους του στο ΑΤ Αμφιλοχίας η εξαφάνισή του και έτσι άρχισε η αναζήτηση από κατοίκους της περιοχής, δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, μέχρι που νύχτωσε και σταμάτησαν οι έρευνες. Σήμερα το πρωί της Παρασκευής 12 Μαρτίου, νεαρός κάτοικος της περιοχής, εντόπισε το πτώμα του 42χρονου περίπου 300 μέτρα από το σημείο που την προηγούμενη μέρα χώρισε με τους δικούς του.

Ο νεαρός που βρήκε τη σορό του 42χρονου, κάλεσε σε βοήθεια και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ο μικρότερος αδερφός του αυτόχειρα. Στη συνέχεια, για τη διαδικασία ο νεαρός που εντόπισε τον 42χρονο έδωσε κατάθεση στο ΑΤ Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και αποδίδουν τον θάνατό του σε αυτοχειρία μετά και την νεκροψία νεκροτομή που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αριάδας Τ.Κ. Αμπελακίου στις 12:00 το μεσημέρι.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις