Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Το καλύτερο φαγητό της πόλης, τώρα στην πόρτα σου: Η Wolt έφτασε στην Πάτρα!

Το καλύτερο φαγητό της πόλης, τώρα στην ...

Κατέβασε τη δημοφιλή εφαρμογή online delivery και ξεκίνα να Woltάρεις

Εδώ και λίγες μέρες η Wolt ξεκίνησε την λειτουργία της στην Πάτρα και πλέον μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά προνόμια της εφαρμογής κάνοντας τις παραγγελίες σου με ευκολία και παραλαμβάνοντας προϊόντα άμεσα και με ασφάλεια.

Ξεκίνα να Woltάρεις ελεύθερα και απόλαυσε με ταχύτητα και άνεση μοναδικές γεύσεις από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Περιηγήσου στην εφαρμογή και επέλεξε από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Βοηθός σου το πιο εύχρηστο μενού, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για να μπορείς να αποφασίσεις εύκολα τι θα παραγγείλεις.

Η Wolt σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξής της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής, ενώ σε περίπτωση που το χρειαστείς έχεις στη διάθεσή σου την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα. 

Η παραγγελία θα φτάσει στην πόρτα σου σε περίπου 30 λεπτά, ανέπαφα και με ασφάλεια. Μπορείς επίσης να κάνεις προπαραγγελία για διανομή ή παραλαβή, δηλαδή να παραγγείλεις τώρα αλλά να παραλάβεις κάποια άλλη στιγμή μέσα στην ημέρα ή ακόμα και κάποια άλλη ημέρα. 

Χρησιμοποίησε τον κωδικό THEBEST10 και κέρδισε 10€ έκπτωση για τις δυο πρώτες παραγγελίες (5€ + 5€).

Καλό Woltάρισμα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life