Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη του Ιάσωνα Φωτήλα στις τοπικές Αρχές της Αστυνομίας

Επίσκεψη του Ιάσωνα Φωτήλα στις τοπικές ...

Βρέθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας

Σε ανακοίνωση του βολευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα αναφέρονται τα εξής:

"Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (5-3-2021) το πρωί, βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσωνας Φωτήλας, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη
Κυριακόπουλο.

Ο βουλευτής συνεχάρη τον Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Ταξίαρχο Ιωάννη Κυριακόπουλο, για τις προαγωγές τους και τους ευχήθηκε μια παραγωγική και επιτυχημένη πορεία.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον βουλευτή, επισημαίνοντας ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει την ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς και τις αρχές του τόπου, με σκοπό βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Παράλληλα, ο κ. βουλευτής ενημερώθηκε για την κατάσταση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ο κ. βουλευτής εκδήλωσε ενδιαφέρον και ενημερώθηκε για την κατάσταση των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, που δέχθηκαν επίθεση, χθες 04-03-2021, το βράδυ, στην Πάτρα, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις