Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Αμφιλοχία από τα τεστ στο λιμάνι

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Αμφιλ...

Θετικά ήταν πέντε από τα 143 δείγματα, τα οποία θα υποβληθούν και σε μοριακό έλεγχο

Όπως αναφέρει το karvasaras.gr, από τα rapid test που ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από την κινητή μονάδα στο χώρο δίπλα από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αμφιλοχίας σε πολίτες που προσέρχονταν με το αυτοκίνητο (drive through) αλλά και σε πεζούς, θετικά ήταν πέντε από τα 143 δείγματα, τα οποία θα υποβληθούν και σε μοριακό έλεγχο.

Τα αποτελέσματα ουσιαστικά επαληθεύουν τις ανησυχίες που υπάρχουν για την επιδημιολογική εικόνα της περιοχής, αφού ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων πλησιάζει πλέον τα 70 στον διευρυμένο Δήμο Αμφιλοχίας. Σημειώνεται μάλιστα ότι τα σημερινά κρούσματα αφορούν την περιοχή του Λουτρού.

Άλλωστε, αυτή η επιδημιολογική εικόνα οδήγησε στην απόφαση να ενταχθεί η Αμφιλοχία στις «κόκκινες» περιοχές και φυσικά αυτό αποτυπώνεται και από τις νοσηλείες για κορωνοϊό, αφού η πλειοψηφία των ασθενών της κλινικής Covid-19 του νοσοκομείου Αγρινίου προέρχονται από την περιοχή, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας και στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις