Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Πέμπτη και φαρμακερή για την Ανθή Σαλαγκούδη που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Πέμπτη και φαρμακερή για την Α...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η πέμπτή της φορά στον... τάκο ήταν και η τελευταία της. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα συνεχίσει στο Survivor 4 με τον κόσμο να κάνει το χατίρι στους κόκκινους και να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης τις πιο δυνατές αγωνιστικά Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Το βράδυ μετά το συμβούλιο στην παραλία των μπλε κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το τρίτο άτομο υποψήφιο προς αποχώρηση ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη, την οποία έβγαλε στον… τάκο η Καρολίνα Καλύβα
. Κάποιοι πίστευαν πως είναι θέμα στρατηγικής και κάποιοι άλλοι κλίκας.

Στην παραλία των κόκκινων οι άλλες δυο υποψήφιες προς αποχώρηση που έχουν γίνει πλέον και φιλενάδες, η Σοφία Μαργαρίτη και η Ανθή Σαλαγκούδη συζητούσαν για τα της ψηφοφορίας, με τη δημοσιογράφο να δηλώνει σίγουρη πώς αν παραμείνει στο παιχνίδι θα ψηφιστεί ξανά.

Ανθή και Σοφία συνέχισαν και το πρωί την κουβέντα που δεν τελείωσαν το βράδυ και απορούσαν για την απόφαση της Καρολίνας, να βγάλει στη... σέντρα την Μαριάνθη.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός έδωσε αρχικά τον λόγο στις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση Ανθη Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη, ενώ στα σχόλια συμπαικτών και αντιπάλων οι κοκκινοι εξέφρασαν την επιθυμά τους να φύγει η πιο αδυναμη Ανθή και οι μπλε να μείνει η πιο αδύναμη αγωνιστικά Ανθή, με τον Κοψιδά να ξεχωρίζει τη θέση του και να δηλώνει πως λόγω κακής ενέργειας θα επιθυμούσε να αποχωρήσει απο τον Αγιο Δομίνικο η Σοφία.

Τελικά το κοινό με τις ψήφους του κράτησε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ την Μαριάνθη Κάσδαγλή και την Σοφία Μαργαρίτη και έστειλε σπίτι της την Ανθη Σαλαγκούδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight