Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από τους "πλαστούς" γάμους της Κάτω Αχαΐας η περίπτωση της τρίγαμης με τους Ινδούς

Από τους "πλαστούς" γάμους της...

Η υπόθεση είχε προκαλέσει συζητήσεις στο πανελλήνιο από το 2014 οπότε αποκαλύφθηκε

Τα λεγόμενα της Αχαιής που βρέθηκε να είναι τρίγαμη (!) και μάλιστα οι δυο γάμοι να φέρονται να έγιναν με Ινδούς επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς.

Η περίπτωση της γυναίκας ειναι γνωστή στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες και αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν βγήκε το διαζύγιό της και θέλησε να φτιάξει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η περίπτωση  συνδέεται άμεσα με την υπόθεση των περίπου 100 «εικονικών» γάμων με αλλοδαπούς πριν από χρόνια, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, με σκοπό κυρίως τη χορήγηση άδειας παραμονής, λόγω γάμου με Ελληνα πολίτη.

Οι άνδρες του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ είχαν διενεργήσει το 2014 έρευνα στα αρχεία του δημοτολογίου και του ληξιαρχείου Κάτω Αχαΐας, για περιπτώσεις παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών μέσω πολιτικών γάμων και το πόρισμα είχε κατατεθεί στην Εισαγγελία.

Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών είχε αποφανθεί ότι, από το έτος 2011μέχρι και το 2013, τριάντα γυναίκες είχαν τελέσει περισσότερους από έναν γάμουςμε 73 αλλοδαπούς.

Πάντως, η υπόθεση μέχρι σήμερα δεν είχε κάποια δικαστική εξέλιξη, αν και το βούλευμα ανέφερε σοβαρές ενδείξεις τέλεσης των πράξεων της χρήσης ψευδούς βεβαίωσης, συγκρότηση και ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική οργάνωση η οποία αποτελείται από περισσότερα από τρία πρόσωπα με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις