Από τον Πέτρο Συρίγο
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει σοκολατόπιτα σιροπιαστή με γλάσο σοκολάτας!
Υλικά για το σιρόπι:
600γρ. ζάχαρη, 400ml νερό, 100γρ. κακάο σε σκόνη, 200ml νερό |
Υλικά για την σοκολατόπιτα: 300γρ. βούτυρο φρέσκο τύπου Ολλανδίας (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος), 350γρ. ζάχαρη, 6 αβγά, 260γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 3κ.γλ. μπέικιν πάουντερ, 100γρ. κακάο σε σκόνη, 1 σφηνάκι κονιάκ, 200ml γάλα, 1 βανίλια σκόνη
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









