Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Λέχου για τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κιμούλη: Έπινα και έπαιρνα lexotanil

Κατερίνα Λέχου για τον πρώην σύντροφό τη...

Όσα αποκάλυψε για τη δύσκολο περίοδο της ζωής

Στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κιμούλη και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν συνεργάστηκαν επαγγελματικά. «Ήταν πολύ έντονο. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία που διαχωρίζω τελείως από την προσωπική μου εμπλοκή.

Το 2004 βίωσα για όλη τη σεζόν επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη, που σε φέρνει σε θέση να μη ξέρεις αν μπορείς να πεις τα λόγια σου. Φοβάσαι πως θα εκτεθείς στον κόσμο, γιατί κάποιος της μιλάει επί σκηνής και τη βρίζει. Μιλάω μόνο για το επί σκηνής.

Γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση. Και το διαχωρίζω τελείως. Και αν πέρασα άσχημα δεν αφορά τον κόσμο. Δεν ήξερα αν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Με έβριζε. Η ψυχολογική και η λεκτική βία δεν είναι απτή. Είναι σαν ένα άγριο θηρίο. Άρα είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, σε άμυνα. Έχει ανασυρθεί από μέσα το αίσθημα του φόβου. Φοβόμουν. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά. Μη χαλάσω τη φήμη μου. Ένιωθα ενοχές, πως μπορεί να φταίω και εγώ. Μετά ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου.

Όταν χωρίσαμε με τον Γιώργο Κιμούλη μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου. Βρήκα τον δρόμο μου. Μου κόστισε προσωπικά, αλλά δε θέλω να το θίξω. Τώρα θέλω να διαχωρίσω κάτι. Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία ο επαγγελματισμός, το να παραφερθεί κάποιος και άλλο ένα καθεστώς διαρκείας. Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα lexotanil. Είχα βγάλει κάτι δερματικά που υποχώρησαν σε μια βδομάδα, που ξεδιάλυνε η σχέση μου.

Ήμουν 34 ετών τότε. Είχα κάνει και το “Είσαι το Ταίρι μου” και είχα πάρει τα πάνω μου. Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ με τον Κιμούλη από τότε. Μια φορά μου έγινε πρόταση και είπα πως δε μπορώ να το διαχειριστώ. Τώρα δε θα μου ξαναπεί. Φυσικά και είχα ακούσει και για άλλους συναδέλφους. Όλοι ξέρουμε για όλους, για περιπτώσεις που βγήκαν ή θα βγουν. Μη φοβόμαστε να μιλήσουμε. Δε θα μπερδευτούν τα πράγματα. Θα καθαρίσουν. Έχω ευθύνη. Η μεγάλη αρχή έγινε από αυτή τη γενναία γυναίκα, τη Σοφία Μπεκατώρου» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Λέχου.

Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Λέχου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight