Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βάνα Μπάρμπα: «Όλες έκαναν “κρα” για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους»

Βάνα Μπάρμπα: «Όλες έκαναν “κρα” για να ...

Τι λέει η ηθοποιός για τις καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα

Με αφορμή τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου, τις οποίες διαχωρίζει από αυτές στον αθλητισμό, η Βάνα Μπάρμπα μιλά στον Δημήτρη Δανίκα και στο Πρώτο Θέμα και μερικά από τα λεγόμενά της προκαλούν αίσθηση.

«Έχω ακούσει για άλλες δύο περιπτώσεις. Τουλάχιστον. Ένας εξ αυτών (σ.σ.: λέει το όνομά του στον δημοσιογράφο) είναι παράγοντας του Εθνικού Θεάτρου. Και ο δεύτερος σπουδαίος θεατράνθρωπος και ηθοποιός. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περίπτωση του Κάρολου Κουν; Που έβαζε τους μαθητές του να κυκλοφορούν πέρα δώθε με τα εσώρουχά τους; Και η περίπτωση του Λευτέρη Βογιατζή, που όλοι λένε ότι ταλαιπωρούσε αφάνταστα τους ηθοποιούς του. Κι όμως όλοι και όλες έκαναν “κρα” για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

 

«Πάντως η κατάσταση αυτή μου μοιάζει σαν να ζούμε στην εποχή της ανθρωποφαγίας και των ανθρωποφάγων. Γιατί βγαίνουν όλα τώρα; Με προβληματίζει όλη αυτή η κατάσταση. Η απαράδεκτη κατάσταση, καλά τόσα χρόνια δεν ξέρανε ποιος είναι καλός, ποιος είναι σκληρός», συνεχίζει η ηθοποιός.

Όσον αφορά στον Γιώργο Κιμούλη, η Βάνα Μπάρμπα λέει: «Εννοώ ότι τόσα χρόνια στο θέατρο όλοι γνωρίζανε πως ο Κιμούλης, αυτός ο δάσκαλος, είναι σκληρός. Κι όμως, όλοι θέλανε να είναι κοντά του. Όλοι και όλες. Προφανώς, ήταν δύσκολος. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι ταλαντούχος. Μερικές φορές ο ταλαντούχος και ο χαρισματικός πάνω στη δουλειά δεν είναι αυτό που λέμε «καλός άνθρωπος». Με τρομάζει όλο αυτό που βγαίνει έτσι. Σαν να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight