Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποχώρησε από το Survivor η Ασημίνα Ιγγλέζου

Αποχώρησε από το Survivor η Ασημίνα Ιγγλέζου

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Το ταξίδι του Survivor ολοκληρώθηκε σήμερα για την Ασημίνα Ιγγλέζου, καθώς το τηλεοπτικό κοινό έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης. Η ξανθιά αθλήτρια ορεινού τρεξίματος μπορεί να μην πρόλαβε να συμπληρώσει ένα μήνα παραμονής μέσα στο παιχνίδι, αφού μπήκε σε αυτό αρχές Ιανουαρίου, ωστόσο φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο με μια βαλίτσα γεμάτη… εμπειρίες.  
Η Ασημίνα Ιγγλέζου αν και άνηκε στους μαχητές, μετά την αλλαγή και τη μετονομασία των ομάδων σε κόκκινους και μπλε, εντάχθηκε στους πρώην διάσημους, γεγονός που δεν της άρεσε. Η ίδια μπορεί να ξεχώρισε στην αρχή του παιχνιδιού με τις ικανότητές της, ωστόσο στην πορεία του Survivor η επίδοσή της άρχισε να πέφτει με αποτέλεσμα να μετράει πλέον περισσότερες ήττες παρά νίκες.

“Εδώ τελειώνει το ταξίδι για μένα. Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να πάω να φάω σοκολάτα. Τα πιο πολλά κομμάτια μου είναι στα απέναντι παιδιά, είχα περάσει πιο πολλές στιγμές τους. Στην εδώ ομάδα μου ο Περικλής, η Ανθή… Θα τα πούμε έξω σίγουρα με όσους πρέπει να τα πούμε. Η ζωή πάντα σου φέρνει μπροστά τους ανθρώπους που πρέπει να υπάρχουν για σένα”, ήταν τα λόγια της Ασημίας Ιγγλέζου λίγο πριν αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight