Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύεται σήμερα ο 27χρονος Μάριος - Ψάχνει τον δολοφόνο η αστυνομία

Κηδεύεται σήμερα ο 27χρονος Μάριος - Ψάχ...

Βαρύ το κλίμα στην Πάτρα μετά το φονικό της Δευτέρας

Στις 11 σήμερα το πρωί θα γίνει η κηδεία του Μάριο Μετάι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου - Αγίων Αποστόλων Ζαβλανίου, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του μετά τον πυροβολισμό του σε επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον κόμβο Κουρτέση, στην Πάτρα.

οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει ένα άτομο 31 ετών που φέρεται ως συνεργός του δράστη, ο οποίος αναζητείται.

Όσον αφορά στα κίνητρα της επίθεσης, η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το χρονικό της συμπλοκής ξεκίνησε σε πλατεία της περιοχής του Ζαβλανίου, όταν ο δράστης, με τον φερόμενο ως συνεργό του, πέρασαν με αυτοκίνητο μπροστά από παρέα τεσσάρων ατόμων. Τότε οι τέσσερις άρχισαν να καταδιώκουν με αυτοκίνητο και δίκυκλο το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες και έπειτα από λίγη ώρα το ακινητοποίησαν στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση.

Αμέσως μετά, ο ένας από τους επιβαίνοντες στο καταδιωκόμενο αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον ενός ατόμου από την παρέα των τεσσάρων, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Πατρών, συνελήφθη ο φερόμενος ως συνεργός του δράστη. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και για τον εντοπισμό του δράστη.

Εν τω μεταξύ, όπως προέκυψε από την έρευνα, στον τόπο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι των 9 mm.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr χθες σημειώθηκαν αντίποινα και προκλήθηκαν φθορές σε καφενείο όπου σύχναζε η ομάδα των νεαρών που φέρονται να επιτέθηκαν.

Ο 31χρονος συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι αυτός που πυροβόλησε, καθώς ο άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 27χρονο Μάριο στο κεφάλι αναζητείται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όμως ο συλληφθείς ήταν φίλος του φερόμενου δράστη, ήταν μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο και φέρεται να τον προέτρεψε να πυροβολήσει.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες έπεσαν τρεις πυροβολισμοί και οι δύο ήταν στον αέρα.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και για τον εντοπισμό του ατόμου που φέρεται να πυροβόλησε ενώ η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται αντίποινα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις