Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Covid Free το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Covid Free το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Έγιναν rapid test από τον ΕΟΔΥ

"Κανένα  απολύτως κρούσμα του νέου κορωνοϊού δεν ανιχνεύθηκε στο προσωπικό  του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, το οποίο και ελέγχεται τακτικά προκειμένου να προστατεύσει την κοινότητα του", όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του η οποία συνεχίζει: "Ολοκληρώθηκαν έτσι  χθες από τον ΕΟΔΥ τα rapid test στο Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και  ήταν όλα αρνητικά.

Το γεγονός καταδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία το Ίδρυμα, στο σύνολο του, αντιμετωπίζει την απειλή της νέας πανδημίας που πλήττει τη χώρα και ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και τη συνεπή και όπως αποδεικνύεται και αποτελεσματική, εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Την είδηση ανακοίνωσε στο προσωπικό του Ιδρύματος η Διοίκησή του, αναφέροντας ότι «το γεγονός μας χαροποιεί όλους μας, αλλά δε μας επαναπαύει». «Η πανδημία είναι εδώ και παρά την πρόοδο των εμβολιασμών, ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας, είναι μάλλον ακόμη μακρύς» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Τέλος, εκφράζονται ευχαριστίες στον ΕΟΔΥ, για την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην επιθυμία του ΕΑΠ, για εξέταση όλων των συνεργατών του".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις