Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο ΕRASMUS + το 14ο Γυμνάσιο Πατρών

Στο ΕRASMUS + το 14ο Γυμνάσιο Πατρών

Για δύο σχολικές χρονιές

Σε ανακοίνωση του 14ου Γυμνασίου Πατρών με αφορμή την έγκριση της συμμετοχή του στο πρόγραμμα ΕRASMUS + για τα σχολικά έτη 2020-2021 και 2021-2022 αναφέρονται τα εξής: 

"Το σχολείο μας συμμετέχει για τα επόμενα δύο χρόνια ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕRASMUS + μαζί με τις χώρες: Ισπανία (Συντονίστρια),Ιταλία & Πορτογαλία με θέμα: Living in the Era of Climatic Change. Η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη των εκπαιδευτικών θα γινόταν στην Ισπανία (11-15/1/2021), λόγω όμως της πανδημίας του κορωνοιού διεξήχθη διαδικτυακά, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι λεπτομέρειες του προγράμματος . Η παιδαγωγική ομάδα μας απαρτίζεται από τους εξής καθηγητές: Δημακόπουλο Γ.(Διευθυντής)- Παρασκευόπουλο Σ.(Συντονιστής)-Λυκούδη Α. - Μιχαλίτση Δ. - Παππά Β. και ομάδα 18 μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου.

Μία από τις πρώτες δραστηριότητες του προγράμματος ήταν  η δημιουργία λογοτύπων για το πρόγραμμα από τους συμμετέχοντες μαθητές όλων των χωρών της ομάδας μας. Τα λογότυπα στην συνέχεια μπήκαν σε διαδικτυακή ψηφοφορία η οποία έληξε στις 17/1/2021 για να ανακηρυχθεί το λογότυπο του προγράμματός μας. Νικητής και μάλιστα με μεγάλη διαφορά ήταν το λογότυπο του σχολείου μας το οποίο έλαβε ποσοστό 34,7% των ψήφων με το δεύτερο σχολείο, το Ιταλικό, να λαμβάνει ποσοστό 23,8% και τα υπόλοιπα σχολεία εταίροι να έπονται.

Από την ιστοσελίδα του σχολείου μας και μια σελίδα στο  facebook  για  το ERASMUS+ πρόγραμμα του σχολείου μας θα μπορείτε να ενημερωθείτε και να δείτε τα έργα των μαθητών μας. Ο  βασικός  σκοπός  μας  συμμετέχοντας  στο  πρόγραμμα  είναι  να  φέρουμε  σε  επαφή  τους  μαθητές  μας  με  τους  Ευρωπαίους  συμμαθητές τους  και  τον  πολιτισμό  τους  και  να  δώσουμε  διεξόδους  στα  παιδιά  του  σχολείου  μας  τα  οποία  προέρχονται  από  φτωχές  και  άνεργες  οικογένειες  και  ζουν  στην  πιο  υποβαθμισμένη  περιοχή  της  Πάτρας."  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις