Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανοικτό το υπνωτήριο για τη φιλοξενία αστέγων λόγω του ψύχους

Πάτρα: Ανοικτό το υπνωτήριο για τη φιλοξ...

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του Ξενώνα Αστέγων επί της οδού Μπουκαούρη 100 και Δημ. Γούναρη, από τις 19.00 έως τις 9 το επόμενο πρωί

Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η  λειτουργία  Υπνωτηρίου για την φιλοξενία αστέγων, από την Παρασκευή 15/1/2021 έως και την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου, που στεγάζεται ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Πατρεών, επί  της οδού Μπουκαούρη 100 και Δημ. Γούναρη.

Η υποδοχή θα γίνεται από τις 7 έως τις 9 μ.μ. και η φιλοξενία των Αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Για την ενημέρωση του πληθυσμού των αστέγων της πόλης της Πάτρας όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συγκροτήθηκε Ομάδα Δρόμου, η οποία σήμερα, από τις 6 έως τις 8 μ.μ., θα περιηγηθεί στην πόλη προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν άστεγοι συμπολίτες μας και να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

Σε περίπτωση συνέχισης της κακοκαιρίας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο εξής τηλέφωνο: 2610342995, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις