Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται η κακοκαιρία «Λέανδρος» με παγωνιά και χιόνια

Έρχεται η κακοκαιρία «Λέανδρος» με παγων...

Θα χτυπήσει σε δυο μέτωπα

Σε δύο κύματα θα εμφανιστεί η κακοκαιρία «Λέανδρος». Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη για τον καιρό της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το πρώτο κύμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή με τις περιοχές χιονοπτώσεων να είναι κυρίως στα κεντρικά, ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου έως και το βράδυ, θα επηρεαστούν οι περιοχές από Θεσσαλία και νοτιότερα.

Παράλληλα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε μία ψυχρή «εισβολή» στη χώρα μας, με ιδιαίτερα χαμηλές κατά τόπους θερμοκρασίες.

Αυτή η ψυχρή εισβολή, που θα συνοδευτεί από χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, θα διαρκέσει από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Στη πρόγνωση του καιρού από την ΕΡΤ, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσίασε την τάση έως τις 25 Ιανουαρίου.

Ο μετεωρολόγος ανέλυσε τα δύο σενάρια για τις χιονοπτώσεις του Σαββάτου, διευκρινίζοντας πως αυτή τη στιγμή η ακριβής πρόβλεψη είναι δύσκολη.

Στο πρώτο σενάριο τα χιόνια αναμένεται να φτάσουν από το ύψος της Θεσσαλίας έως και τη Χαλκιδική, ενώ χιόνια θα πέσουν στην ορεινή και ημιορεινή Αττική.

Στο δεύτερο σενάριο πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, όπως και στη Θεσσαλονίκη, όμως τα χιόνια δεν θα φτάσουν στην Αττική.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις