Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμβρόσιος: «Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη»

Αμβρόσιος: «Η δοκιμή του εμβολίου στον ά...

Tι αναφέρει σε νέα του ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σε νέα του ανάρτηση  στο προσωπικό του ιστολόγιο για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αυτή τη φορά, υποστηρίζει ότι η  δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη, λιμά για πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και για την άλλη όψη του νομίσματος.

Αναλυτικά:

 

Μεγάλη πλύση εγκεφάλου συντελείται κατά τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να τρέξουμε όλοι για να υποστούμε το περίφημο ΕΜΒΟΛΙΟ εναντίον του Κορωνοϊού! Η αποκορύφωση συνετελέσθη το βράδυ της Κυριακής 27ης Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, με πρώτη την Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Σακελλαροπούλου και δεύτερο τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, συμμετέχοντος δε δυστυχώς και του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, ως Εκπροσώπου της Εκκλησίας,  υποβλήθηκαν στον εμβολιασμό!!!!.

______Τα πληρωμένα ΜΜΕ όμως αποσιωπούν και την άλλη όψη του νομίσματος! Διότι υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα επιστημόνων, οι οποίοι ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για τον εμβολιασμό και διατυπώνουν την αντίθεσή τους! Πλην όμως το δήθεν Δημοκρατικό Πολίτευμα, το οποίον έχουμε στην Ελλάδα μας σήμερα, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΥΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ! Ζήτω, λοιπό, η ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

_____Αντιδρώντας, λοιπόν, σ' αυτή την πλύση εγκεφάλου, που συντελείται στις ημέρες μας σας παραθέτω την επιστημονική άποψη δύο σπουδαίων ιατρών, του  Δρος Wodarg και του  Δρος Yeadon, οι οποίοι επιμόνως ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων και καλούν τα πλήθη να συνυπογράψουν μια σχετική αίτηση!  Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, αγαπητοί μου φίλοι.    

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόοσιος  

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις