Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το γράμμα του Έλβις  

Το γράμμα του Έλβις  

Του Dranis

Γύρισε να δει το σχεδόν άδειο σακούλι του. Ελάχιστα  δώρα έμειναν και έστρεψε τους ταράνδους προς την κοντινή λεωφόρο.   

Ήταν κοπιαστική τούτη η μέρα. «Mια στροφή στον πλανήτη όπως και να το κάνεις, δεν είναι και το  ευκολότερο πράγμα»  σκέφτηκε, καθώς κανάκευε τους  ιπτάμενους ταράνδους. «Παλικαράκια  μου  τελειώσαμε και για φέτος. Τα δυο τελευταία δώρα δίνω και την κάνουμε…».

 Ντριν-ντριν  και νιώθει την δόνηση  του κινητού στην τσέπη του . «Γεια σου είμαι ο Έλβις. Έλαβες  το γράμμα μου;»

- «Έλβις? Α, (είπα κι εγώ!) ναι σε ‘σένα έρχομαι.  Μόλις περνώ πάνω από τον προμαχώνα.  Τα φέρνω σπίτι.»

Ξαφνικά  ένα βαν του κόβει το δρόμο. Τραβάει ενστικτωδώς τα γκέμια μ΄ όλη του τη δύναμη. Οου Οου φωνάζει!

«Που είσαι εσύ;» ρωτάει ο κοντός οδηγός καθώς  πηδάει σαν κατσαρίδα στο οδόστρωμα. «Έχω εντολή να σε συνοδεύσω μέχρι το κεντρικά ψυγεία» συνεχίζει  και με μιας γίνεται η νύχτα μέρα. Φάροι της αστυνομίας, φλας φωτογράφων, κόσμος λαός και κάτι στρατηγοί σούζα να κοιτούν  χωρίς να βλέπουν. Έντρομος ο Αι Βασίλης  ψάχνει  στην τσέπη το τέιζερ. Βρε που έμπλεξα!

Ωστόσο κάνει μια δεύτερη σκέψη, δίνει  τόπο στην οργή και τα δυο πακέτα στον οδηγό. «Τι είναι αυτά; Δυο πακέτα «ελευθερία» (!) είσαι με τα καλά σου» του φωνάζει  στο αυτί  έξαλλος ο οδηγός . Ήρθαμε εδώ τόσα άτομα για δυο κουτιά; Τι να πω τώρα εγώ στο αφεντικό, μου λες;» Ξύνει το κεφάλι ανάβει τσιγάρο μια δυο ρουφηξιές. Στέκεται με τις μύτες των ποδιών του μπροστά στον Αι Βασίλη  και σηκώνει απειλητικά τον δείκτη του χεριού του.

«Άκου καλά κοκκινομούρη. Αν σε ρωτήσουν, θα πεις ότι οι  νταλίκες με τα δώρα έρχονται από κοντά. Γιατί θα φας πρόστιμο  για μάσκα και απαγόρευση κυκλοφορίας που θα σου φύγει το κεφάλι». Πήρε τα πακέτα  και απομακρύνθηκε βρίζοντας . Ο αη Βασίλης έμεινε στον αέρα να κοιτά σα χαμένος μια ατέλειωτη  πομπή να συνοδεύει  το μαύρο φορτηγάκι. Ντροουν και ελικόπτερα στον αέρα  «ακολουθούν  από κοντά και βατραχάνθρωποι» άκουσε να λέει ο δημοσιογράφος του  «STAR» σε απευθείας μετάδοση. Βίξεν, Κόμετ, Ρούντολφ… Πάμε  αγόρια μου, πάρτε με  από δω!  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις