Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

Προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση

Κριός

Η μέρα θα είναι για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας διασκεδαστική και παραγωγική ταυτόχρονα. Εμπλέξτε ενεργά φίλους, συγγενείς ή γείτονες σε μια δραστηριότητα, γιατί μέσα από τη ομαδικότητα, και πιο παραγωγικό θα είναι το αποτέλεσμα, και θα περάσετε ευχάριστα την μέρα σας. Το βράδυ μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που έχετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό.

Ταύρος

Κάθε καινούργιο ξεκίνημα συνοδεύεται αναγκαστικά από το τέλος μιας κατάστασης. Μην θρηνείτε για ότι τελείωσε, προσηλωθείτε στο καινούργιο που ξεκινάει. Θα σας είναι ωστόσο χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σας φιλικού προσώπου. Είναι από εκείνες τις μέρες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού μας προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή μας…

Δίδυμοι

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Καρκίνος

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας. Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής με νέα ρότα την ζωή σας.

Λέων

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας!

Παρθένος

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε τοπρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείτε σε άτομα που εκτιμάτε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα λύσεις. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν έτσι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Σκορπιός

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα.

Τοξότης

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

Αιγόκερως

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Υδροχόος

Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυση των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα.

Ιχθείς

Αναζητάτε απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε βραχυκυκλώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, η απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματα σας, με το να μην αφήνετε στους γύρω σας να σας κατευθύνουν στις επιλογές σας, μια και είστε άτομο ευεπηρέαστο σε στιγμές. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being