Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Καλογερόπουλος: "Ο κ. Γούτος δυστυχώς αναγκάζεται να αλλοιώνει τις λέξεις για να καλύψει την ενοχή του"

Δ. Καλογερόπουλος: "Ο κ. Γούτος δυσ...

Δήλωση του Δημάρχου Αιγιάλειας

Από το γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου ανακοινώνονται τα εξής:

Ο κ. Γούτος, προσπαθώντας να κάνει το μαύρο άσπρο και θέλοντας να δικαιολογήσει την απαράδεκτη, πολιτικά και ηθικά, πράξη της καταψήφισης στο δημοτικό συμβούλιο, θεμάτων που αφορούν στην τοποθέτηση μηχανισμών Seatrac για την προσβασιμότητα ΑμΕΑ σε παραλίες της Αιγιάλειας και στις μεταβολές σχολικών μονάδων (μεταξύ αυτών και την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου για ΑμΕΑ), παραμορφώνει λέξεις και τις ερμηνεύει όπως του υπαγορεύει η ανάγκη του να αποτινάξει την ενοχή, που ίσως νιώθει.

Έτσι, ακούγοντας την Πέμπτη το πρωί μια ραδιοφωνική συνέντευξη της εκπροσώπου Τύπου του Δημάρχου Αιγιαλείας κα Μαρία Γιδά, όπου ανέφερε πως η δημοτική αρχή (μετά από τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για την οποία υπεύθυνες είναι οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης) συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να μην χαθεί οριστικά το πρόγραμμα για την τοποθέτηση των Seatrac, αμέσως μίλησε για "αυτοδιάψευση" της δημοτικής αρχής.

Αλήθεια, τι θα τους χαροποιήσει περισσότερο, να καταφέρουμε τελικά να σώσουμε το πρόγραμμα ή να χαθεί οριστικά;

Μάλιστα, στη σχετική δήλωση ανακοινώθηκε λίγα λεπτά μετά τη ραδιοφωνική συνέντευξη της κας Γιδά και οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια για την ταχύτητά του. Μακάρι αυτού του είδους τα "αντανακλαστικά" και την "ευαισθησία" να τα επιδείκνυε ο ίδιος και οι όψιμοι πολιτικοί του "συνεργάτες", στην προσπάθεια για επίλυση των ζητημάτων της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις