Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ντράπηκε και η ντροπή στο χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων του Mega

Ντράπηκε και η ντροπή στο χθεσινό Δελτίο...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Επιστρατεύτηκε ο κύριος Παπαχρήστος των φωτορεπορτάζ του "σκαφάτου Τσίπρα" να καταγγείλει την "αντιπολίτευση της φωτογραφίας"...

Ο κύριος Γιώργος Παπαχρήστος, σύμβουλος έκδοσης της Εφημερίδας "Τα Νέα", κλήθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο του Πρωθυπουργού και της συζύγου του στην Πάρνηθα, να κάνουν ποδήλατο και moto cros και να φωτογραφίζονται χαμογελαστοί με κόσμο χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας, τη μέρα μάλιστα που η χώρα κατέγραφε για ακόμα μια φορά περίπου 100 θανάτους.

Τι είπε λοιπόν ο κύριος Παπαχρήστος; Μεταφέρω αυτούσιο απόσπασμα της τοποθέτησής του: "Θα προτιμούσα (ο ΣΥΡΙΖΑ) να ήταν μια πραγματική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση με θέμα φωτογραφίες και ζητήματα που είναι ήσσονος σημασίας. Εδώ φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την μπάλα." "... εάν η αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση για όσα κάνει εξαντλείται στις φωτογραφίες , τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για τη χώρα". Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σουπεράκι του δελτίου του Mega κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του κύριου Παπαχρήστου ήταν "Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ".

Όλα καλά θα μου πείτε. Που είναι το περίεργο στο να γίνεται απολογητής της κυβέρνησης ένας υπάλληλος του Δημοσιογραφικού Ομίλου του κύριου Βαγγέλη Μαρινάκη; Αυτό είναι το φυσιολογικό. Ναι, απαντώ, αλλά θα μπορούσαν να επιστρατεύσουν κάποιον άλλον, από τους κυβερνητικούς απολογητές, που στην εφορία δηλώνουν δημοσιογράφοι. Γιατί ο κύριος Παπαχρήστος, είναι ο ίδιος άνθρωπος που ανέδειξε το θέμα των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα, το καλοκαίρι του 2018, στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου. Παραθέτω για του λόγου το αληθές και τα σχετικά screenshots από τα πύρινα ρεπορτάζ του εν λόγω κυρίου, που χθες βγήκε και κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για αντιπολίτευση με φωτογραφίες (!) που αποδεικνύει ότι "έχει χάσει την μπάλα".

Ο κύριος Παπαχρήστος μάλιστα κατηγόρησε και το καλοκαίρι που μας πέρασε τον πρώην Πρωθυπουργό ότι έκανε ξανά διακοπές σε κότερο με άρθρο του στα Νέα «Πού βρισκόταν ο κ. Τσίπρας το τετραήμερο 17-22 Ιουλίου; Μία απορία ζητεί απάντηση» επικαλούμενος "επίμονες πληροφορίες". Αυτή τη φορά ωστόσο δεν είχε κάποια φωτογραφία να επιδείξει και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση του τον διέψευσε απαντώντας του ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε περιοδεία στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, γεγονός που αποδεικνύεται από φωτογραφίες και βίντεο καθώς η επίσκεψή του ήταν δημόσια, ο απογοητευμένος με την "αντιπολίτευση της φωτογραφίας που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ" κύριος Παπαχρήστος δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη.

Από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας λοιπόν χθες, ένα θέμα που προκάλεσε σάλο και ήταν πρώτο trend στα κοινωνικά δίκτυα, ένα θέμα που αναγκάστηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένα θέμα για το οποίο τοποθετήθηκαν κόμματα της αντιπολίτευσης με δημόσιες ανακοινώσεις τους, μόνο το Mega αφιέρωσε 3 λεπτά, και αυτά για να επιστρατεύσει έναν υπάλληλό του να μας πληροφορήσει ότι το θέμα αυτό "είναι μικροπολιτική" και "αντιπολίτευση της φωτογραφίας, ήσσονος σημασίας". Και βρήκαν μάλιστα και τον κατάλληλο άνθρωπο.

Ε, ντρέπεται πλέον και η ίδια η ντροπή...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις