Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ για την ετυμηγορία που θέλει τον σταρ, «wife beater»

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ για την ετυμη...

Η απόφαση είναι τόσο προβληματική και γεμάτη ψεγάδια που θα ήταν γελοίο ο κύριος Ντεπ να μην ασκήσει έφεση για να την ανατρέψει, είπε ο δικηγόρος του

Ο Χολιγουντιανός σταρ Τζόνι Ντεπ δεν κέρδισε τη μήνυση για δυσφήμιση εναντίον της εφημερίδας ταμπλόιντ «Sun», της εκδοτικής εταιρίας News Group Newspapers και του Νταν Γούτον που τον Απρίλιο του 2018, είχε υπογράψει ένα άρθρο που τον αποκάλεσε «wife beater», παίρνοντας δηλαδή απροκάλυπτα τις κατηγορίες της ηθοποιού Άμπερ Χερντ, ως γεγονός. Η ετυμηγορία του βρετανικού δικαστηρίου τη Δευτέρα 2/11 πάντως, δικαίωσε την εφημερίδα (και την Άμπερ Χερντ), θεωρώντας ότι οι αποδείξεις που προσκόμισε στο δικαστήριο (14 περιστατικά) στηρίζουν την θέση της.

Σήμερα, η πλευρά του Τζόνι Ντεπ απήντησε, μέσω της δικηγόρου του, Τζένι Αφια:

«Η απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι απλώς στρεβλή, είναι κι εντελώς απίστευτη! Μάς προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο δικαστής τη στήριξε στην κατάθεση της Αμπερ Χερντ, αγνοώντας μία μακρά σειρά μαρτύρων (αστυνομικούς, νοσοκόμους, γιατρούς, την πρώην βοηθό της) και μία στίβα από αποδείξεις που ανέτρεπαν την κατάθεση αυτή - βήμα, βήμα και λέξη-λέξη. Πώς είναι δυνατόν ένα δικαστήριο να παραβλέψει όλα αυτά;».

Όσο για το αν προτίθεται να κάνει έφεση ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με την ανάρτηση του flix.gr, «η απόφαση είναι τόσο προβληματική και γεμάτη ψεγάδια που θα ήταν γελοίο ο κύριος Ντεπ να μην ασκήσει έφεση για να την ανατρέψει. Επειδή όμως εκκρεμεί και μία αντίστοιχη δίκη στα αμερικανικά δικαστήρια, έχουμε εμπιστοσύνη ότι, αντίθετα με εδώ, η δικαιοσύνη θα δώσει την ίδια βάση και στις δυο πλευρές με καθαρό βλέμμα...», ανέφερε ο δικηγόρος του 57χρονου σταρ του κινηματογράφου.

Η Αμερικανίδα δικηγόρος της Άμπερ Χερντ έκανε επίσης δηλώσεις: «Όσοι ήμασταν παρόντες στη δίκη δεν νιώσαμε καμία έκπληξη με το αποτέλεσμα. Πολύ σύντομα, και στην αντίστοιχη δίκη στην Αμερική, θα παρουσιάσουμε ακόμα περισσότερα κι ακόμα πιο ακλόνητα στοιχεία που στηρίζουν την υπόθεσή μας. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στην Άμπερ Χερντ ότι θα βρει δικαιοσύνη...».

Επιπλέον, όπως γράφει το flix.gr, υπάρχει και μια 3η δίκη: ο Τζόνι Ντεπ έχει μηνύσει απευθείας την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια.

Οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight