Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Πειραιά μεταφέρθηκε από την Κυριακή η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Τρυπητής -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στον Πειραιά μεταφέρθηκε από την Κυριακή...

Η εικόνα θα παραμείνει στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς έως και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 το πρωί

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια έγινε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 η υποδοχή της Ιεράς και Πανσέπτου Εικόνος της Παναγίας της Τρυπητής από το Αίγιο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς όπου μεταφέρθηκε για προσκύνημα από τους πιστούς και ευλογία.

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Τρυπητής από το ομώνυμο ιερό προσκύνημα,  έφτασε στον Πειραιά με κανονική άδεια του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερωνύμου και τοποθετήθηκε όπως αναφέρει το romfea.gr, στο μέσο του Ιερού Ναού ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Δημήτριο.

Οι πανηγυρίζουσες κωδωνοκρουσίες επισφράγισαν την έναρξη των Δημητρίων 2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Τρυπητής που θα παραμείνει στον Πειραιά έως την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020, υποδέχθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ που ήταν πλαισιωμένος από ιερείς της Μητροπόλεως.

Τα Δημήτρια 2020 θα διαρκέσουν μέχρι την 1η Νοεμβρίου, ημέρα που & θα αναχωρήσει και η Ιερά Εικόνα για να επιστρέψει στον τόπο της, το όμορφο Αίγιο.

Καθημερινά τελούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά, Θείες Λειτουργίες, Παρακλήσεις, Αγρυπνίες και πνευματικές ομιλίες λαμβάνοντας όλα τα προσήκοντα μέτρα κατά της πανδημίας του covid-19.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, θα κάνει ομιλία στο ναό την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά απ' τις 7:00 το πρωί ως τη 01:00 τη νύχτα μέχρι την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020.

Η φωτ. και το βίντεο είναι από την ανάρτηση του σάιτ romfea.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις