Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εξομολόγηση της Ναυπάκτιας Νάντιας Μπουλέ για την προσωπική της ζωή

Η εξομολόγηση της Ναυπάκτιας Νάντιας Μπο...

Τι είπε σε συνέντευξή της

H Νάντια Μπουλέ έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Αγγελική». Η ίδια βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν της αρέσει σαν έννοια να λέει για τον σύντροφό της, ο σύζυγός μου.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα επαγγελματικά έχω υπάρξει σίγουρα πάρα πολύ τυχερή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εδώ που βρίσκομαι θα είχα κάνει αυτά τα πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω και με τους ανθρώπους που τα έκανα. Στα προσωπικά αν με ρώταγες παλιότερα θα σου έλεγα άστο μωρέ αλλά είμαι πολύ καλά. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι. Μην λέμε και βαριές κουβέντες ότι βρήκα το λιμανάκι μου».

Στην ερώτηση αν ακόμα η λέξη σύζυγος της αφαιρεί το ερωτικό κομμάτι είπε: «Αυτό το ο σύζυγός μου με κάνει να πάθω… Δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ βαρύ αυτό το για πάντα. Ο σύζυγός μου που τώρα έρχομαι εδώ να το εδραιώσω. Ο άντρας μου μου ακούγεται καλύτερο. Το αγόρι μου επίσης μου αρέσει πολύ σαν φράση. Όχι δεν θέλω μονόπετρα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight