Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κασιδιάρης: "Θα καταστραφώ οικονομικά"- Τα... ανθρώπινα δικαιώματα επικαλέστηκε ο αμετανόητος χρυσαυγίτης

Κασιδιάρης: "Θα καταστραφώ οικονομι...

ΔΕΙΤΕ τι επικαλέστηκε για να πάρει αναστολή ποινής

Πιο θεσμικός από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες εμφανίστηκε στο εφετείο το πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ανεπανόρθωτη βλάβη που θα υποστεί εάν εκτίσει την ποινή.

Το αμετανόητο υψηλόβαθμο στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, υποστήριξε μόνος του την αίτηση για τη χορήγηση αναστολής, διαδικασία που έχει ξεκινήσει από το πρωί στο Εφετείο Αθηνών.

«Την αθωότητα μου δεν την στηρίζω μόνο στην δική μου πεποίθηση. Αλλά φάνηκε και από το βούλευμα. Πληρώ όλες τις προϋποθέσεις. Δεν είμαι ύποπτος φυγής. Ζητώ να μείνω ελεύθερος μέχρι τον δεύτερο βαθμό. Να μη χάσω το δικαίωμα να κριθώ σε δεύτερο βαθμό» ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Θα προκληθεί σε μένα ανεπανόρθωτη βλάβη. Θα καταστραφώ οικονομικά. Είναι εξοντωτική η ποινή των 13 ετών που μου επιβλήθη. Παραβιάστηκε η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».

Μάλιστα ήταν και επικριτικός για την έδρα λέγοντας: «Το δικαστήριο σας έκρινε με 20.000 ανθρώπους έξω από στο δικαστήριο. Με παρεμβάσεις από τα ΜΜΕ από όλους τους πολιτικούς παράγοντες. Η αθωότητα μου δεν βασίζεται μόνο στη δική μου πεποίθηση. Αλλά και στην αγόρευση της εισαγγελέως και στην μειοψηφία του δικαστή στο βούλευμα. Θέλω να κριθώ σε δεύτερο βαθμό».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις