Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H κόρη της Κέιτ Μος στο catwalk, Αλίσια Βικάντερ και Μαρία Ολυμπία στη Louis Vuitton

H κόρη της Κέιτ Μος στο catwalk, Αλίσια ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα διάσημα πρόσωπα που έκαναν τη διαφορά στο φινάλε της Paris Fashion Week

H 18χρονη κόρη της βρετανίδας super model Κέιτ Μος, Λίλα, ξεσήκωσε τα βλέμματα στην πασαρέλα του ιταλικού οίκου Miu Miu στο Παρίσι. Mάλιστα «άνοιξε» και «έκλεισε» το show, στιγμές πολύ τιμητικές για ένα μοντέλο. Ξανθιά, με οβάλ πρόσωπο και «αναγεννησιακά» χαρακτηριστικά, λάνσαρε ένα μικροσκοπικό σύνολο- τοπ και μίνι φούστα με ανάγλυφες λάμψεις- ένα ανδρόγυνο blazer,-αλλά και ένα baby doll dress με την υπογραφή της ίδιας της Muccia Prada. Tα διεθνή media θυμίζουν πως στην ίδια ηλικία έκανε το ντεμπούτο της σε επίδειξη και η διάσημη μαμά της. Η Λίλα πάντως έχει ποζάρει νωρίτερα και σε αρωματική καμπάνια του Μarc Jacobs. Ανάμεσα στο κοινό που την καταχειροκρότησε στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν οι βρετανίδες style icons, ΑλέξαΤσανγκ και Σούκι Γουότερχάουζ.

Από πλευράς επώνυμων αφίξεων πάντως, ο οίκος Louis Vuitton διατήρησε την πρωτοκαθεδρία με εμπνευσμένο οικοδεσπότη το Nicolas Ghesquière την Τρίτη. 

Στο πρωτοποριακό του show με τις street style αναφορές και τις eighties σιλουέτες, έδωσαν το παρόν οι stars Αλίσια Βικάντερ, Λέα Σειντού, Λόρα Χάριερ, η τενίστρια Βένους Γουίλιαμς και το νεόνυμφο ζεύγος Νατάλια Βοντιάνοβα- Αντουάν Αρνό. Παρούσα και η χυμώδης Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ (σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο), ο σχεδιαστής υποδημάτων Κριστιάν Λουμπουτέν και διάφορες influencers, σαν τη Λεονί Χαν. Oπως πάντα το σήμα του οίκου «έσκισε» σε ρούχα και αξεσουάρ. Η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας και πρωτότοκη κόρη των Παύλου και Μαρί Σαντάλ, με σπουδές στη μόδα δεν έλειψε από το γεγονός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View