Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Χρυσό βραβείο για την Cosmetic Derma Medicine στα Medical Beauty Awards 2020

Χρυσό βραβείο για την Cosmetic Derma Med...

Στην κατηγορία «Lipolysis Treatment»

Η σύγχρονη κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Cosmetic Derma Medicine απέσπασε χρυσό βραβείο στα πλαίσια των Medical Beauty Awards 2020, στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο Χαλάνδρι.

Τα Medical Beauty Awards έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν εταιρείες που διαθέτουν σημεία, θεραπείες και προϊόντα τα οποία μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και που με καινοτόμες θεραπείες και τεχνολογίες βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής και την εμφάνιση των ανθρώπων.

Συμμετέχοντας στην κατηγορία «Lipolysis Treatment», η Cosmetic Derma Medicine απέσπασε το χρυσό βραβείο για τη σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία «Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo» που διενεργείται εδώ και σχεδόν μία δεκαετία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του δικτύου των κλινικών της.

H Cosmetic Derma Medicine ήταν η πρώτη που εφάρμοσε τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo στην Ελλάδα, με δεκάδες χιλιάδες περιστατικά να έχουν πραγματοποιηθεί από την έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα της. Σήμερα, η Cosmetic Derma Medicine λειτουργεί και ως εκπαιδευτικό κέντρο, διενεργώντας hands-on workshops και σεμινάρια για συναδέλφους ιατρούς οι οποίο επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη σύγχρονη αυτή μέθοδο Λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα (αριστερά), Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine και η κα. Λίλη Αγιάντ (δεξιά) Γενική Διευθύντρια της Advanced Hair Clinics.

«Ως Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να παραλαμβάνω ένα τόσο σημαντικό βραβείο, το οποίο επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται σε όλες τις κλινικές μας και τη θετική εμπειρία που βιώνουν οι ασθενείς μας. Σας ευχαριστώ πολύ.» δήλωσε η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά