Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδου του Big Brother για το ροζ βίντεο: «Με ξεφτίλισε»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Χριστίνας ...

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Χριστίνα Ορφανίδου στο επεισόδιο της Παρασκευής

Η παίκτρια του ριάλιτι “Big Brother”Χριστίνα Ορφανίδου, το βράδυ της Παρασκευής μίλησε «ανοιχτά» για το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, το οποίο έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Όπως είπε η Χριστίνα, ένας πρώην σύντροφός της διέρρευσε στο Ιντερνέτ τις ιδιωτικές τους στιγμές λίγο καιρό μετά το χωρισμό τους προκειμένου να την διαπομπεύσει.

«Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας. Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά.

Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με ξευτιλίσει, να αναγκαστώ να φύγω από τη Θεσσαλονίκη για μεγάλο διάστημα, να χάσω πολλά κιλά, να μην ξέρω ποιον να εμπιστευτώ, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση, γιατί αυτός ήταν ο σκοπός του. Μου χάλασε εννοείται την καινούργια μου σχέση. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Με ξεφτίλισε.

Με έκανε να βιώσω bullying από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βιντεάκια. Αποφάσισε να μην ξανακάνω σχέση με κάποιον, έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Αν το πάθαινε αυτό κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της.

Δεν ενημέρωσα αμέσως τους γονείς, γιατί δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω. Κινήθηκα νομικά, έκανα μήνυση εναντίον του και συνέχιζε και μετά από αυτό να μιλάει άσχημα για εμένα.», είπε η Χριστίνα.

Η παίκτρια του Big Brother με την εξομολόγησή της αυτή έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όσες κοπέλες έχουν βιώσει μια παρόμοια κατάσταση.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight