Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H lady Κίτι Σπένσερ ήταν το «english rose» του Bulgari Barocko Show στη Ρώμη

H lady Κίτι Σπένσερ ήταν το «english ros...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με τούλινη τουαλέτα Dolce e Gabbana έκλεψε την παράσταση από τις Πόπι Ντελεβίν, Τίνα Κουνακέι

Εκθαμβωτικά κοσμήματα και σαγηνευτικές παρουσίες στην βραδιά της alta gioielleria του εμβληματικού οίκου κοσμημάτων Bulgari στην αιώνια πόλη. Στους εκπληκτικούς χώρους του Palazzo και της Galleria Colonna, παρουσιάστηκαν τα απίθανα κοσμήματα της σειράς Bulgari Barocko, που είναι εμπνευσμένα από την μοναδική αρχιτεκτονική και την ιστορία της πόλης. Περίτεχνα, με χρωματιστές πολύτιμες πέτρες- υπερθέαμα καθήλωσαν τους παρευρισκομένους όσο και οι επίσημα ντυμένοι guest stars.  

 Η 29χρονη lady Κίτι Σπένσερ, ανιψιά της πριγκίπισσας Νταιάνα και αρραβωνιαστικιά του 61χρονου κροίσου της μόδας Μάικλ Λιούις, θεωρήθηκε η ωραιότερη του event. To bustier ρομαντικό της φόρεμα από πουά τούλι είχε ετικέτα Dolce e Gabbana, που είναι και το αγαπημένο της label. Μια δημιουργία all time classic για επίσημες βραδινές αφορμές για έξοδο. Με φυσιογνωμία "english rose" η Κίτι φάνταζε απόλυτα εναρμονισμένη στο «σκηνικό» σαν αιθέρια αρχόντισσα αλλοτινών καιρών.

Παρούσες φορώντας επίσης κοσμήματα Bulgari δυο γνωστά μοντέλα – ηθοποιοί, η 34χρονη super stylish βρετανίδα Πόπι Ντελεβίν και η 23χρονη γαλομαροκινή Τίνα Κουνακέι σύζυγος του ηθοποιού Βενσάν Κασέλ, που επέλεξαν πιο στενές γραμμές φορεμάτων υπογραμμίζοντας τη σιλουέτα τους.Οι εντυπωσιακοί ισπανοί μοντέλα Νιέβες Αλβάρες και Τζον Κοσταζαρένα, η ολλανδέζα μανεκέν Αννα Κλίβελαντ, η ιταλίδα ηθοποιός Αννα Φολιέτα έδωσαν επίσης το παρόν μαζί με το διάσημο αμερικανό ηθοποιό Ματ Ντίλον. Δείτε τα κοσμικά στιγμιότυπα αλλά και κάποια από τα κοσμήματα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View