Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Μοιράστηκαν στα σχολεία οι μάσκες- Όλα έτοιμα για το πρώτο "κουδούνι"

Αιγιάλεια: Μοιράστηκαν στα σχολεία οι μά...

Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η διανομή μασκών στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου Αιγιαλείας, η οποία ξεκίνησε σήμερα το πρωί της Κυριακής. Στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αιγιάλειας, από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού, αναφέρονται ατα εξής:

Μετά από συντονισμό και αυξημένη μέριμνα μεταξύ των αρμοδίων τμημάτων του Δήμου και των Σχολικών Επιτροπών, υπήρξε η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς υπό τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που επιβάλλουν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Ο «μηχανισμός» του Δήμου λειτούργησε νυχθημερόν ακόμα και το Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα και να μην δημιουργηθεί οποιοδήποτε ζήτημα στα σχολεία της περιοχής μας. Ειδικότερα, αργά το βράδυ του Σαββάτου παρελήφθησαν -6862 υφασμάτινες μάσκες που εστάλησαν από την ΚΕΔΕ σε αντιστοιχία: μία ανά μαθητή –εκπαιδευτικό. Παράλληλα μετά από συντονισμό της αντιδημαρχίας Παιδείας με τις Σχολικές Επιτροπές και την κατεύθυνση του δημάρχου, δρομολογήθηκε η προμήθεια σε επαρκή αριθμό μασκών μιας χρήσης με τριπλό φίλτρο προστασίας, ώστε να υπάρξει επιπλέον κάλυψη για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Η συντονισμένη προσπάθεια για τον διαχωρισμό του απαιτούμενου αριθμού σε μάσκες για κάθε σχολική μονάδα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και το ίδιο απόγευμα παρελήφθησαν από το σύνολο των διευθυντών των σχολικών μονάδων οι επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες αλλά και επαρκείς ποσότητες μασκών μιας χρήσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις