Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η συνήθεια του μικρού Archie που φέρνει σε δύσκολη θέση Harry και Meghan

Η συνήθεια του μικρού Archie που φέρνει ...

Του αρέσει η κάμερα

Ένα άγχος με τις τηλεδιασκέψεις έχουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle  Μπορεί το ζευγάρι έχει κάνει πολλές απομακρυσμένες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας, από το σπίτι του στη Santa Barbara, όμως o γιος τους Archie αντί να περνά χρόνο σε κάποιο από τα εννέα υπνοδωμάτια, θέλει να βρίσκεται κοντά στους γονείς του.

Ο συγγραφέας του Finding Freedom και ο βασιλικός δημοσιογράφος Omid Scobie αποκάλυψε σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast του, The Heir Pod, ότι ο Archie διακόπτει συχνά τις βιντεοκλήσεις των Sussexes.

 "Μου άρεσε πολύ να ανακαλύπτω τις καθημερινές τους κλήσεις Zoom με τις διάφορες πρωτοβουλίες και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται", ξεκίνησε ο Scobie, προσθέτοντας, "Και πώς ο Archie ανεβαίνει μπροστά από την κάμερα και παίζει". Όπως αποδεικνύεται, το Zoom είναι μια πλατφόρμα που όλοι μαθαίνουμε πώς να πλοηγηθούμε, έτσι και ο Harry και η Μeghan δεν διαφέρουν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη πληροφορία, που έχουμε λάβει σχετικά με τις συνήθειες βιντεοδιάσκεψης του Archie. Τον Μάιο, οι Sussexes μοιράστηκαν μια σπάνια ματιά του γιου τους για τα πρώτα του γενέθλια. H Meghan διάβαζε το παιδικό βιβλίο Duck! Rabbit! σε ένα βίντεο για το Instagram Save the Children UK. Ακόμη και σε αυτή τη σύντομη ανάγνωση, μπορεί κανείς να πει ότι ο Archie έχει ταλέντο μπροστά στην κάμερα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight