Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

97% επιτυχία και φέτος για τους μαθητές των ΕΠΑΛ της Ανόδου

97% επιτυχία και φέτος για τους μαθητές ...

Διαθέτει ξεχωριστό φροντιστήριο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων

Απαντώντας πάντα στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης και στα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι αλλαγές στον χώρο της Παιδείας, το φροντιστήριο Άνοδος δημιούργησε πέρυσι ένα ξεχωριστό φροντιστήριο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων.

Στα 21 χρόνια λειτουργίας της, η Άνοδος, είχε 489 μαθητές ΕΠΑΛ, εκ των οποίων οι 475 πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται για ένα ποσοστό της τάξης του 97%, ακριβώς στα ίδια επίπεδα με τα ποσοστά επιτυχίας του Φροντιστηρίου στους μαθητές Γενικών Λυκείων.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θέτουν πλέον υψηλούς στόχους, άρα χρειάζονται και υψηλού επιπέδου φροντιστηριακή υποστήριξη τόσο σε μαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της Ανόδου. Με ενδιαφέρον για τη συνολική επίδοση του μαθητή, με παροχή συμβουλών για τη σωστή μέθοδο διαβάσματος, με εκτίμηση των δυνατοτήτων και των αναγκών του και με συνεχή ενημέρωση. Το φροντιστήριο εφαρμόζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της γνώσης, για να προκύψουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Και από ό,τι φαίνεται και από το ποσοστό επιτυχίας, τα καταφέρνει μια χαρά!

Τα μαθήματα που καλύπτει είναι η Νέα Ελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά, ως μαθήματα Γενικής Παιδείας, και φυσικά όλα τα μαθήματα των ειδικοτήτων για κάθε τομέα του ΕΠΑΛ. Οι καθηγητές είναι έμπειροι και δοκιμασμένοι στις απαιτητικές συνθήκες των Πανελληνίων, ενώ τα τμήματα είναι ομοιογενή και ολιγομελή.

Το φροντιστήριο λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας, δίπλα από το κεντρικό φροντιστήριο στην οδό Γούναρη 57.

anodospatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά