Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζένιφερ Λόπεζ λατρεύει την Μπίλι Άιλις

Η Τζένιφερ Λόπεζ λατρεύει την Μπίλι Άιλις

Η κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί της, είχαμε μια συνάντηση μετά τη συναυλία της Μπίλι Άιλις και ήταν καταπληκτική, είπε η 51χρονη JLo

Η Λατίνα σταρ της ποπ και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ - Jennifer Lopez δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συνάντησή της με την Μπίλι Άιλις - Billie Eilish.

Η 51χρονη σούπερ σταρ ρωτήθηκε ποια νεαρά ταλέντα βρίσκει ταλαντούχα και δεν δίστασε να μιλήσει για μια συνάντηση με ένα από τα αγαπημένα της, το οποίο όπως είπε ήταν «εντυπωσιακό».

 «Η Μπίλι Άιλις» είπε η JLo και συμπλήρωσε: «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί της. Είχαμε μια συνάντηση μετά τη συναυλία της Μπίλι Άιλις και ήταν καταπληκτική».

 «Η κόρη μου ήταν εκστασιασμένη από την Μπίλι Άιλις... Πήγαμε μετά τη συναυλία στο καμαρίνι της και η κόρη μου περπατούσε έκπληκτη με το χέρι στο στόμα της. Και την κοίταξα και σκέφτηκα: "τι ταλέντο" και κατάλαβα γιατί αυτό το κορίτσι έχει γίνει είδωλο. Για πολλούς λόγους, για τη μουσική της, τους στίχους...», είπε η ποπ σταρ.

 «Με έκανε να θέλω να κάνω περισσότερα για τους θαυμαστές μου, αυτό που έκανε και η Μπίλι στην κόρη μου. Αγαπάμε την Μπίλι», πρόσθεσε.

 Η JLo - Jennifer Lopez μοιράστηκε επίσης την αγάπη της για μία ακόμη νεαρή ποπ σταρ, την Αριάνα Γκράντε - Ariana Grande.

 «Λατρεύω την Αριάνα Γκράντε», είπε. «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Δεν είναι μόνο η όμορφη φωνή της. Είναι το πνεύμα της. Είναι η παρουσία της. Είναι η ικανότητά της να κάνει διαφορετικά πράγματα. Μου αρέσει να τη βλέπω».

Την εκτίμηση και λατρεία της για την Μίλι Άιλις η Τζένιφερ Λόπεζ την επιβεβαίωσε και δημοσίως με ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο instagram.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight