Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Δελτίο Ειδήσεων Κορωνοϊός Καταλήψεις ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Πανσέληνος στους Ιχθείς.


Κριός

Το πρωί είναι η πιο ευνοϊκή χρονική στιγμή της μέρας για την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Υπέροχες συνθήκες θα επικρατήσουν για συνομιλίες και διαπραγματεύσεις!

 

Ταύρος

Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια του μάνατζερ, του διευθυντή σας, ενός φίλου ή ενός συνάδελφου σας, δεν πρέπει να χάσετε χρόνο και να το κάνετε νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αναφορικά με τη μεταφορά δεδομένων.

 

Δίδυμοι

Τα πράγματα μπορεί να πάνε εκπληκτικά σήμερα, αν δεν κάνετε εσείς την γκάφα σας και τα τινάξετε στον αέρα. Μην παρασύρεστε σε μυστικές δραστηριότητες και εμπιστευτικές συζητήσεις. 

 

Καρκίνος

Η δίψα για καινοτομία και αλλαγή μπορεί να θολώσει την κοινή λογική σας! Να είστε προσεκτικοί όταν επενδύετε σε μια άγνωστη επιχείρηση ή να μπείτε σε ένα «παιχνίδι», με κανόνες που δεν γνωρίζετε ή δεν κατανοείτε πλήρως.

 

Λέων

Να είστε πιο επιφυλακτικοί όταν συναντάτε νέους ανθρώπους. Ο διάλογος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που αναμένατε και οι δύο πλευρές. 

 

Παρθένος

Σήμερα πολύ λίγες καινοτόμες ιδέες σας θα περάσουν το τεστ της επιβίωσης! Αν είστε πειραματιστές, η αποφασιστικότητα και μια αντισυμβατική προσέγγιση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.  

 

Ζυγός

Είναι μια υπέροχη μέρα για ξεκούραση. Προσέχετε ωστόσο τις δαπάνες σας, γιατί μπορεί να ξεφύγετε πολύ! Μπορεί να ενδώσετε για παράδειγμα σε μια εμμονή του παιδιού σας, αγοράζοντας του ένα ασυνήθιστο και ακριβό παιχνίδι, που θα χάσει το ενδιαφέρον του μέσα σε λίγες ώρες. 

 

Σκορπιός

Η ένταση αυξάνεται σήμερα και αναζητάτε τρόπου εκτόνωσης και διαφυγής! Τα γνώριμα μονοπάτια δεν είναι πλέον ενδιαφέροντα, αλλά ότι νέο και άγνωστο είναι δύο φορές πιο συναρπαστικό! Προσέχετε όμως μην εκτεθείτε…

 

Τοξότης

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Ταυτόχρονα όπως δεν θα στερηθεί προβλημάτων! Στην θεωρεία θα φαίνεται ότι κυμαίνονται σε λογικά και αναμενόμενα πλαίσια, στην πράξη όμως θα υπάρξουν προβλήματα…

 

Αιγόκερως

Η οικονομική κατάσταση σας θα είναι γενικά θετική σήμερα. Δεν θα έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ικανότητά σας να κερδίσετε τα προς το ζην. Προσοχή μόνο στις δαπάνες σας, να μην ξεπεράσουν κάποια αποδεκτά όρια…

 

Υδροχόος

Θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε σήμερα. Αντί για τη συνεργασία και την επιθυμία να δράσετε με κάποιο άτομο από κοινού, μπορεί απροσδόκητα να βρεθείτε αντιμέτωποι με την άρνηση ή την κριτική του. 

 

Ιχθείς

Σήμερα θα είναι δύσκολο να ελέγξει μια κατάσταση και να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που θα επικρατούν. Οι προσπάθειές σας να σκεφτείτε λογικά δεν θα είναι πάντα επιτυχείς. 

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Well Being