Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μύκονος: Ναρκωτικά και ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα, σε πάρτι 400 ατόμων

Μύκονος: Ναρκωτικά και ζευγάρι που έσπασ...

Παράνομο πάρτι

Παράνομο πάρτι έγινε σε βίλα, στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το πάρτι ειδοποιήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, που βρισκόταν στη Μύκονο για ελέγχους τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού, και συμπτωματικά ήταν κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών.    

Το κλιμάκιο έκανε “ντου” στη βίλα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ξεφάντωναν περίπου 400 άτομα, και εντόπισε ναρκωτικά. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ανάμεσα στους καλεσμένους, που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, ήταν και ένα ζευγάρι ξένων τουριστών, που φέρεται να έφερε μικροποσότητα κοκαΐνης και διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Μυκόνου. Επίσης φέρεται να είχε παραβιάσει τους κανονισμούς για να πάει στο πάρτι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τo ζευγάρι -κάτοικοι Ισπανίας- βρισκόταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, από όπου και έφυγαν προκειμένου να πάνε στο πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 400 (Ελληνες και ξένοι). Μάλιστα αστυνομικές πηγές της Μυκόνου αναφέρουν ότι η σύλληψή τους έγινε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, με αιτιολογία την κατοχή ναρκωτικών. Η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες και στον υπεύθυνο της βίλας.

 

Πηγές: newsit.gr ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις