Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μπέσσυ Αργυράκη ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα

Η Μπέσσυ Αργυράκη ζήτησε δημόσια συγγνώμ...

Μίλησε στην εκπομπή του Open, "Καλοκαίρι not"

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” στο κανάλι Open μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2020, η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια που μας είχε εκπροσωπήσει και στη Γιουροβίζιον μαζί με την Μαριάννα Τόλη, τον Πασχάλη και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα που επίσης ακολουθεί καριέρα τραγουδίστριας, στην οποία και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Επίσης αποκάλυψε πως η Εβελίνα Νικόλιζα τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

«Με τον γιο μου τσακωνόμαστε συνέχεια, έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους. Με την Εβελίνα, εκτός από γυναίκες που έχουμε πολλά κοινά, είμαστε και καλλιτέχνιδες και έχουμε πολλά να πούμε και τα πάμε πιο καλά, ενώ με το γιο μου έχουμε διαφορές», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη και απήντησε για την ανάρτηση που έκανε η κόρη της, στην οποία ανέφερε πως ίσως έφαγε γεμιστά με γυαλιά μέσα: «Συμβαίνουν αυτά. Με στεναχώρησε με την ανάρτησή της, αλλά θέλω να της ζητήσω δημοσίως συγγνώμη. Είχε αρκετές προτάσεις για τον χειμώνα, αλλά με ενημέρωσε ότι θα είναι με τη Ναταλία Γερμανού».

H βασική φωτ. είναι από το fthis.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight