Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση.

 

Κριός

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία. Επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα. Βήμα-βήμα θα καταφέρετε να φέρετε την ζωή σας εκεί που θέλετε.

 

Ταύρος

Συναισθηματικά θέματα ίσως σας βαραίνουν ή σας φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα θέλατε. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Επικεντρωθείτε σε όσα καλά σας συμβαίνουν και ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Είστε άλλωστε αγωνιστές και με το αγωνιστικό σας πνεύμα θα καταφέρετε να επιβιώσετε είς πείσμα των καιρών…

 

Δίδυμοι

Θέματα εργασίας σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα με την Σελήνη να εγκαταλείπει τον Ταύρο και να περνά στο ζώδιο σας . Νοιώθετε αδικημένοι και θέλετε να αντιδράσετε δυναμικά. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι άνθρωποί σας χρειάζονται την στήριξη σας και την ενεργό συμμετοχή σας. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας.

 

Καρκίνος

Δυσκολίες σας περιμένουν στην δουλειά σας κατά την σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ατενίσετε το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά. Χαλαρώστε ωστόσο τις βραδινές ώρες, μετά τις εντάσεις, απολαύστε την προσοχή των γύρω σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

 

Λέων

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση, εσείς που είστε αδέσμευτοι. Εάν πάλι έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσετε στα θετικά της σχέσης σας και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα όσα αρνητικά πιθανόν να έχει. Φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να ανακτήσετε την επαφή που χάσατε με τον χρόνο.

 

Παρθένος

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Και στην προσωπική σας ζωή χρειάζεστε μια ώθηση  που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

 

Ζυγός

Τα οικονομικά σας, σας προκαλούν μεγάλο άγχος και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σταματήστε να επικεντρώνεστε στο τι δεν έχετε στην ζωή και απολαύστε  όσα καλά αυτή σας χάρισε. Όλα θα γίνουν την ώρα τους, αρκεί να μην τα πιέζετε… Αναφορικά με την υγεία σας, η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

 

Σκορπιός

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα. «Ότι σπείρεις θα θερίσεις» λέει η λαϊκή σοφία και αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε όταν σας πιάνει κατάθλιψη με τις τελευταίες σχέσεις σας που απέτυχαν.

 

Τοξότης

Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την σημερινή μέρα. Εάν έχετε μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επενδύστε σ΄ αυτήν αντί να την τερματίσετε, βασιζόμενοι στις φοβίες και τις ανασφάλειες σας… Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και προσπαθήστε να αναθερμάνετε την σχέση.

 

Αιγόκερως

Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε. Επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα σας, ίσως με το εξωτερικό, που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, εάν τα έχετε προετοιμάσει καλά…

 

Υδροχόος

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους.  Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν την στήριξη σας σήμερα. Από την άλλη όμως, κάποια χρήματα που περιμένατε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξετε.

 

Ιχθείς

Έντονα ερωτική διάθεση αλλά και πολύ δράση στον εργασιακό χώρο κρύβει η σημερινή μέρα. Είστε όμως αγωνιστές και πείσμωνες και θα τα βγάλετε πέρα, παρ όλο τον εργασιακό φόρτο.  Βρίσκετε καταφύγιο και κάποιες ευεργετικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι ή μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being