Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας περνούν το πρώτο καλοκαίρι μαζί

 Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας περν...

Στην Κρήτη

Μπορεί να κρατούν και οι δυο χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, η τρυφερή σχέση όμως που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους και ο έρωτας δεν κρύβονται. Ο λόγος για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας περνούν μάλιστα το πρώτο καλοκαίρι μαζί στην Κρήτη και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Έχοντας βγει και οι δυο από μακροχρόνιες σχέσεις, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μόλις βγει από ένα γάμο 15 ετών με τον Μάνο Πενθερουδάκη κι εκείνος από μια πολυετή σχέση με την Μαρία Κίτσου, οι δυο τους κράτησαν στην αρχή πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση.

Σιγά σιγά, όμως, δημοσιοποίησαν το ευτυχές γεγονός, κάνοντας δυο κοινές εμφανίσεις στην Επίδαυρο. Στην πρώτη, απόλαυσαν την συναυλία του κορυφαίου βιολονίστα, Λεωνίδα Καβάκου φτάνοντας στο αρχαίο θέατρο αγκαζέ. Λίγες μέρες αργότερα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε λίγο πριν την έναρξη της παράστασης “Πέρσες”.

Ενώ, τώρα ο Μίνως Μάτσας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές του με την Όλγα Κεφαλογιάννη στο Instagram και εκείνη, με τη σειρά της, πόζαρε στον φωτογραφικό του φακό και ανέβασε τη φωτογραφία από το Ρέθυμνο αναφέροντάς τον στα σχόλια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight