Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση

Κριός

Μπορείτε να έχετε σημαντική υποστήριξη από άτομα που σας εμπιστεύονται και εκτιμούν το έργο σας. Μην διστάζετε να στηριχτείτε σ αυτούς, γιατί μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε… Κατεβάστε τους ρυθμούς σας και μην αφήνεστε να σας παρασύρει το άγχος. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές βόλτες ή για νέα φλερτ.                                       

Ταύρος

Δεν θα είναι από τις εύκολες μέρες η σημερινή, μια και θα ορθώνονται εμπόδια παντού μπροστά σας, ότι και να θέλετε να κάνετε. Μην το πιέζετε όμως, απλά συμβιβαστείτε με το γεγονός. Κάποιες επαφές θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να προωθήσετε τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας. Μη χάνετε τις ευκαιρίες!

Δίδυμοι

Σας χαρακτηρίζει σήμερα η δίψα για δράση και καινοτομία, θα πρέπει όμως να αποφύγετε ρίσκα που να έχουν σχέση με χρήματα και ακίνητη περιουσία. Θα συναντήσετε επίσης αντιδράσεις είτε από συνεργάτες και συναδέλφους, είτε από μέλη της οικογένειας σας, αναφορικά με τις δράσεις που ετοιμάζετε. Πάρτε τους με το μαλακό και μην ετοιμάζεστε για πόλεμο…

Καρκίνος

Είστε λίγο ευερέθιστοι σήμερα, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με τους γύρω σας, έχετε κακή ψυχολογία και έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Μην κατατρώγεστε με προβλήματα που δεν μπορείτε να επιλύσετε άμεσα! Περιορίστε τη δράση σας σε παραγωγικούς τομείς για να έχετε και την αίσθηση ότι κάτι προχωράει…

Λέων

Εάν έχετε σκεφτεί το μέλλον σας σοβαρά και έχετε χαράξει ενσυνείδητα την πορεία σας, δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνετε πίσω. Υπερνικήστε τα εμπόδια και προχωρήστε. Οι απογευματινές ή βραδινές ώρες δεν θα είναι ακριβώς εύκολες για σας. Θα βρεθείτε μεν με φιλικά πρόσωπα, αλλά η ατμόσφαιρα ίσως να είναι βαριά και με την ώρα να αυξάνετε η δυσφορία σας.

Παρθένος

Είναι συνηθισμένο να πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσάς. Αυτό όμως συμβαίνει  στη φαντασία σας! Εάν συνεχίσετε με αυτή την τακτική θα βρεθείτε ξαφνικά μόνοι… Στα γεγονότα που θα διαμειφθούν σήμερα δεν έχετε καμία επιρροή, γι αυτό καλά θα κάνετε να τα αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε, λαμβάνοντας παράλληλα και τις απόψεις των άλλων υπόψη σας.

Ζυγός

Είναι απόλυτη ανάγκη να βάλετε κάποια τάξη στη ζωή σας! Πολλά πράγματα δεν σας ευχαριστούν και με χαρά τα αποβάλετε από το μυαλό σας, αλλά έτσι δε λύνετε κανένα πρόβλημα. Η στιγμή που θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας έφτασε. Εάν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα.

Σκορπιός

Ίσως να χρειαστεί να μεταβιβάσετε σήμερα μέρος των αρμοδιοτήτων σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους, κάτι που δεν θα σας ευχαριστήσει, δεν έχετε όμως άλλη επιλογή. Ο κατάλογος με τις υποχρεώσεις σας συνεχώς αυξάνεται και εσείς έχετε γίνει εκατό κομμάτια! Αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο για όσους έχουν κάνει εκτεταμένες αλλαγές στη ζωή τους τον τελευταίο καιρό…        

Τοξότης

Όχι μόνο θέλετε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους για την επαγγελματική σας επιτυχία, αλλά θέλετε να πάρετε και εκδίκηση για ότι έχετε υποφέρει στο παρελθόν. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί σήμερα και μπορείτε να πετύχετε! Αποκαταστήσετε την θέση και το κύρος σας. Εξαπολύστε ευρεία επίθεση προς όλα τα ανοιχτά μέτωπα και η νίκη είναι δική σας!

Αιγόκερως

Όχι μόνο θέλετε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους για την επαγγελματική σας επιτυχία, αλλά θέλετε να πάρετε και εκδίκηση για ότι έχετε υποφέρει στο παρελθόν. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί σήμερα και μπορείτε να πετύχετε! Αποκαταστήσετε την θέση και το κύρος σας. Εξαπολύστε ευρεία επίθεση προς όλα τα ανοιχτά μέτωπα και η νίκη είναι δική σας!

Υδροχόος

Μην επιτρέψετε την παρόρμηση σας να χαλάσει μια καλή εργασιακή μέρα! Η μέρα θα σας δείξει πώς να κινηθείτε, γιατί σήμερα δεν έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε το παραμικρό. Από την άλλη, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τις ερωτικές σας σχέσεις, μια και μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα με καλούς οιωνούς.

Ιχθείς

Μην γίνεστε εριστικοί απέναντι στο ταίρι σας χωρίς λόγο! Προσγειωθείτε και εκτιμήστε όσα καλά αυτό σας προσφέρει, αντί να προβάλετε μόνο τα αρνητικά του. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που εμπιστεύεστε, ακούστε όμως και αυτά που θα σας πούνε. Ίσως έχουν να σας προτείνουν κάποιες λύσεις που δεν είχατε σκεφτεί.  

 

 Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being