Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Μόνικα Μπελούτσι ως πρότυπο sicilian glamour στην Ταορμίνα για τους Dolce e Gabbana

Η Μόνικα Μπελούτσι ως πρότυπο sicilian g...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ντοκιμαντέρ Devotion ήταν η αφορμή για ακόμα μια εφαρμοστή, δαντελένια τουαλέτα για την 55χρονη ιταλίδα σταρ

Μαγνήτισε τα φλας ακόμα μια φορά η ιταλίδα ντίβα Μόνικα Μπελούτσι, που στα 55 της χρόνια διατηρεί τη μεσογειακή της σαγήνη δείχνοντας φυσικά ώριμη. Η διάσημη ηθοποιός και αξεπέραστο sex symbol έδωσε το παρόν σε τιμητική βραδιά για τους στενούς της φίλους Dolce e Gabbana, των οποίων παραμένει πρέσβειρα και μούσα, πρωτοστατώντας στην παρουσίαση του ντοκιμαντέρ τους «Divotion» στη Σικελία. Οι δυο σχεδιαστές ανέδειξαν έτσι με το δικό τους τρόπο το καθιερωμένο σινε- φεστιβάλ στην γραφική Ταορμίνα. Η ταινία τους διαθέτει μουσική Ενιο Μορικόνε και τη σφραγίδα του Τζουζέπε Τορνατόρε και πρόκειται να προβληθεί στις πιο γνωστές πλατείες του νησιού μέσα στο καλοκαίρι. Aλλωστε η Σικελία είναι η πρώτη τους αγάπη: η κουλτούρα και η φολκλορική της αισθητική αποτυπώνεται πάντα στις συλλογές τους, εκπροσωπώντας μοναδικά τη bellezza italiana. Τα μωσαικά, τα εργόχειρα, οι παραδοσιακές φορεσιές τα τοπία της περιοχής έχουν υμνηθεί σε ρούχα και αξεσουάρ, ενώ η Μπελούτσι προβάλλεται ως το αρχέτυπο της ιταλίδας καλλονής με καμπύλες.

Αυτές τις καμπύλες τόνισε η σταρ φορώντας μια μοβ δαντελένια τουαλέτα του label, μακιγιαρισμένη διακριτικά και με το νέο της χτένισμα σε μεσαίο μήκος με φράντζες. Aλλωστε, δεν είναι από τις ηθοποιούς που πειραματίζονται στυλιστικά, στις περισσότερες εμφανίσεις της επιλέγει Dolce e Gabbana και ένδυση σε mediteranean style.

Στην αφιερωματική βραδιά που αποθεώθηκε από τον κόσμο, η Μόνικα έβγαλε λόγο και εμφανίστηκε το συγκρότημα τενόρων Il Volo που γνωρίσαμε στη Γιουροβίζιον. Οι Dolce e Gabbana δήλωσαν κατασυγκινημένοι καθώς στην Ταορμίνα παρουσίασαν το πρώτο τους σόου alta moda κάνοντας επαγγελματική στροφή στην υψηλή ραπτική. Εννοείται ανυπομονούμε να απολαύσουμε το φιλμάκι με τις πιο περίτεχνες δημιουργίες τους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View