Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ την κατηγορεί ότι της "έκλεψε" την ιστορία της

Η πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ την κατηγ...

Η Χερντ φέρεται να χρησιμοποίησε τα λεγόμενα της βοηθού της προκειμένου να φτιάξει τη δική της ιστορία κακοποίησης προς όφελος της

Η πρώην βοηθός της πολυσυζητημένης ηθοποιού Άμπερ Χερντ, πρώην συζύγου του σταρ Τζόνι Ντεπ τον οποίο κατηγορεί για βιαιοπραγίες, υποστήριξε την Πέμπτη 16/7 ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός της «έκλεψε» τη δική της ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης, στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της Βρετανικής ταμπλόιντ The Sun στο Λονδίνο.

Κληθείσα να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, η Κέιτ Τζέιμς κατακεραύνωσε την 34χρονη ηθοποιό Άμπερ Χερντ για την οποία εργαζόταν από το 2012 έως το 2015.

Σε ερώτηση που της έθεσε η δικηγόρος της εκδοτικής εταιρείας της εφημερίδας The Sun, NGN, η οποία αμφισβήτησε την εγκυρότητα της μαρτυρίας της, εκείνη απήντησε: «Είμαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ».

Απαντώντας λίγο μετά στον δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, η Κέιτ Τζέιμς κατηγόρησε την Χερντ ότι της «έκλεψε» την ιστορία της. Επιβεβαίωσε τη γραπτή της κατάθεση όπου λέει πως ανακάλυψε ότι η Άμπερ Χερντ χρησιμοποίησε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί για να φτιάξει «τη δική της ιστορία προς όφελός της».

Πηγή: ΑΠΕ

Το θέμα με τον χωρισμό του ζευγαριού Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ και διάφορες λεπτομέρειες περί ξυλοδαρμού και κακομεταχείρισης εκατέρωθεν καθώς και της δίκης, έχει δώσει λαβή τις τελευταίες μέρες για νέα συνεχή πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ στον Βρετανικό Τύπο όπως στην εφημερίδα Daily Mail.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight