Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση.

 

Κριός

Για ορισμένους εκπρόσωπους του ζωδίου σας, το περιβάλλον σήμερα φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα δουλειάς, να σας αναθέσουν μια περίπλοκη αποστολή ή, λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψετε το μυστικό κάποιου. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας είναι η ηθελημένη απομόνωση σας. Κάνετε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας ή δεν μπορούν να σας φέρουν κατάθλιψη. 

 

Ταύρος

Οι Ταύροι σήμερα δεν πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζουν νέες ιδέες. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί, καθώς και για τον καθορισμό νέων καθηκόντων και την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας! Ίσως δε να πραγματοποιηθούν μέσω ιντερνέτ. Δεν αποκλείονται ωστόσο κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς.

 

Δίδυμος

Πολλοί Δίδυμοι θα επιδείξουν σήμερα επιθετικότητα, άρνηση συμβιβασμού, μέχρις σημείου ενδεχομένως και ηρωισμού! Ίσως υποκινήσετε μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσετε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια σας με τις αρχές ή να επικρίνετε κάποιον από την οικογένεια σας. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να ξεκινήσουν ένα ενδιαφέρον φλερτ με άτομο του αντίθετου φύλου.

 

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να φανείτε τυχεροί από τις λεπτομέρειες που θα πέσουν στην αντίληψη σας. Υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσετε με επιτυχία ένα περιττό αντικείμενο, να συνάψετε μια συμφωνία ή να βρείτε μια ιδέα, για το πώς θα κατακτήσετε την επιτυχία και την υλική ευημερία στο άμεσο μέλλον. Είναι πιθανό κάποιοι να δημιουργήσετε κάποιες χρήσιμες επαφές ή να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν την συναισθηματική σας ζωή. Προς το τέλος της ημέρας αυξάνεται η πιθανότητα εκπλήξεων στην προσωπική σας ζωή.  

 

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να αναζητήσετε νέες δημιουργικές ιδέες και είναι πολύ πιθανό να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, κάποιες πόρτες που χτυπάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ανοίξουν ενώ δεν το περιμένατε. Δεν θα είναι η ήρεμη και χαλαρή μέρα που θα θέλατε, αλλά η αποζημίωση  σας μπορεί να είναι σημαντική. Καθώς φτάνετε στο τέλος της ημέρας, χαρείτε τη χαλάρωση με μια παθητική δραστηριότητα. 

 

Παρθένος

Κάποιοι μεταξύ σας θα θελήσετε σήμερα να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Πριν πάρετε τα όπλα, θα πρέπει να σταθμίσετε προσεκτικά τις συνέπειες κάθε βήματος σας. Δεν συνιστάται να τινάξετε στο αέρα ότι με κόπο χτίσατε τα τελευταία χρόνια. Οι αυθόρμητες κινήσεις δεν συνιστώνται επίσης στον τομέα της χρηματοδότησης. Είναι πιθανό κάποιος να σας κάνει μια δελεαστική πρόταση, αλλά θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο project για να συμμετάσχετε.

 

Ζυγός

Υπάρχει μια πιθανότητα να ολοκληρώσετε επιτυχώς σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, να λάβετε ένα επιδόματα που επιδιώκατε ή να απαλλαγείτε από μακροχρόνιες δυσκολίες με το νόμο. Σήμερα ωστόσο μην σας περάσει καν από το μυαλό να τεντώσετε το σχοινί στον τομέα των συναισθηματικών… Να είστε έτοιμοι μόνο για ειλικρινείς και ανοιχτές συζητήσεις και μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή να τερματίσετε μια υπάρχουσα.

 

Σκορπιός

Υπάρχει μια πιθανότητα, τα πρόσφατα βιώματα σας να προκαλέσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα ή κάποιες υπάρχουσες χρόνιες ασθένειες θα επιδεινωθούν. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αρνηθείτε τη βοήθεια του θεράποντα ιατρού σας. Η μέρα ωστόσο μπορεί να φέρει κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η προσοχή σας είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας. Γενικά, συνιστάται να περάσετε όσο γίνεται με λιγότερη επιβάρυνση την ημέρα, αποφεύγοντας κάθε είδους άγχους ή κόπωσης.

 

Τοξότης

Μείνετε παρατηρητές σε συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της οικογένειας, ακόμη και στον χώρο δουλειάς σας, γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα. Οι πλανητικές συγκυρίες προσφέρουν ωστόσο την  ευκαιρία να στεφτεί με επιτυχία κάτι που σχετίζεται με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας. Εάν υπάρχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα που πρέπει να συζητηθεί, δεν θα πρέπει να φοβάστε το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να φροντίσετε για τη σωστή διατροφή και άσκηση σας.

 

Αιγόκερως

Έχετε μια μεγάλη πιθανότητα να έχετε μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα! Για να συμβεί όμως αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι, να ακούσετε τις συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεστε ή να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας. Μερικά γεγονότα αυτής της ημέρας μπορούν να προκαλέσουν μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση. Αποφύγετε να αναζητήσετε την βαθύτερη κατανόηση του τι σας συμβαίνει, παρατηρήστε αποστασιοποιημένοι την κατάσταση που εξελίσσεται και επικεντρώστε την προσπάθεια σας στην διατήρηση της ηρεμίας. 

 

Υδροχόος

Τα πιο αξιοσημείωτα κατά πάσα πιθανότητα γεγονότα της ημέρας θα είναι μερικές φιλικές συναντήσεις, η επικοινωνία με ένα μακρινό μέλος της οικογένειας ή μια ερωτική ανταλλαγή με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη. Το βράδυ, μια δυσάρεστη μνήμη μπορεί να έρθει στο μυαλό σας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα μιας οικογενειακής διαμάχης, που θα οδηγήσει στη θλίψη. Δώστε όμως περισσότερη προσοχή στην υγεία σας! Ο οργανισμός σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου…

 

Ιχθείς

Αποφύγετε κατά την διάρκεια της μέρας να απαντάτε σε λεκτικές επιθέσεις αντίζηλων ή ανταγωνιστών. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτά τα αιχμηρά σχόλια να πληγώσουν το «εγώ» σας και να απορρυθμίσουν για λίγο την μέρα σας, μην δίνετε όμως σημασία. Συνεχίστε με πίστη στις δυνάμεις σας το μονοπάτι που ακολουθείτε και μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται και λένε οι άλλοι για σας. Συνιστάται να αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια σε επαγγελματικές υποθέσεις, να σκεφτείτε πρόσθετες επενδύσεις για την επιχείρηση σας ή να αναζητήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being