Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η καραντίνα, η χαλάρωση και η αβεβαιότητα επηρέασαν τις επιδόσεις των μαθητών

Η καραντίνα, η χαλάρωση και η αβεβαιότητ...

Του Νίκου Χαλαζιά, Διευθυντή Σπουδών των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ/18Plus

Με την ανακοίνωση των βαθμών έκλεισε ο πρώτος κύκλος των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αναμφίβολα η καραντίνα λόγω κορωνοϊού, η συνακόλουθη χαλάρωση και η αβεβαιότητα για το χρόνο διεξαγωγής των Εξετάσεων επηρέασαν τις βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών.

Φέτος τα βαθμολογικά αποτελέσματα διαφοροποιήθηκαν ανά μάθημα και Ομάδα Προσανατολισμού σε σχέση με τα περσινά. Για παράδειγμα, στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας που εξετάστηκαν οι 71.507 υποψήφιοι των Ημερησίων ΓΕΛ με το νέο σύστημα, 277 έγραψαν πάνω από 18 και από αυτούς μόνο 22 πάνω από 19.

Οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων σε συνδυασμό με τις επιλογές τους στα Μηχανογραφικά Δελτία θα καθορίσουν και τις φετινές βάσεις εισαγωγής. Συνεπώς, για να μη βρεθούν οι υποψήφιοι προ εκπλήξεων, απαιτείται μεγάλη προσοχή στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου σε συνδυασμό με τους περιορισμούς των μετεγγραφών.

Τα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ/18Plus με τους μαθητές τους, στο δύσκολο φετινό περιβάλλον, έδωσαν με επιτυχία τη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων και δικαίωσαν την προσπάθειά τους.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις