Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών είχε το νέο ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών είχε...

Συμφωνήθηκε να διαμορφωθεί από κοινού και να υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Μητρόπολης Πατρών και της Ομοσπονδίας

To πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, η πρώτη συνάντηση μελών του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού δέχθηκαν τις ευχές του κ.κ. Χρυσοστόμου για καλή δύναμη στο έργο τους, συζήτησαν μαζί του θέματα που άπτονται των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους.

Συμφωνήθηκε να διαμορφωθεί από κοινού και να υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Μητρόπολης Πατρών και της Ομοσπονδίας προκειμένου να προωθηθούν ενέργειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία (προσβασιμότητα, δράσεις πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας κ.α.)

Η Π.ΟΜ.ΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., εκτός από συσκέψεις με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ Βαθμού προγραμματίζει συναντήσεις με τις Μητροπόλεις της Δυτικής Ελλάδας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς καθώς και με άλλους φορείς.

Στη φωτογραφία εικονίζονται ο σεβασμιότατοςΜητροπολίτης Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Αντώνης Χαροκόπος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ανδρέας Λίβανος, η Αν. Γενική Γραμματέας Βασιλική Γούλα, ο Ταμίας Παπαστεφανάτος Γεράσιμος, η Αν. Ταμίας Χριστίνα Μπίκου και η Οργανωτική Γραμματέας Ουλιάνα Ίβαντσικ.

Η Περιφερειακή  Ομοσπονδία Ατόμων  με  Αναπηρία  Δυτ. Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων στεγάζεται στην Ακτή  Δυμαίων 5, Πάτρα, τηλ/fax:2610-362127.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις