Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση 

Κριός

Αποφύγετε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας, που προς στιγμή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι συναισθηματικά. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, εάν είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σας. Οι βραδινές ώρες προφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 

Ταύρος

Ειδικά σήμερα θα πρέπει να καταπιέσετε τον θυμό σας και να προκαλέσετε όσο το δυνατόν λιγότερη δυσαρέσκεια στους γύρω σας, καθώς κάποιοι σας περιμένουν στην γωνία για να εκμεταλλευτούν ένα ολίσθημα σας και να σας εξουδετερώσουν. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ταύρο μέσα σας, η μέρα αναμένεται να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μάλλον θετικά αποτελέσματα. Ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας βγάλουν από την ρουτίνα!

Δίδυμος

Σήμερα θα έχετε μια βάσιμη ένδειξη και την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας! Αλλά και σε μικρότερης σημασίας ζητήματα μπορείτε να καταγράψετε επιτυχίες. Κατά τα άλλα, μη φορτώνετε πολύ τη μέρα σας, γιατί είναι ιδανική για ξεκούραση. Ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι ή ελάτε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και περάστε χαλαρά τη μέρα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, καθώς η μέρα έχει μια χροιά ρομαντισμού, μη παραμελείτε το ταίρι σας.

 

Καρκίνος

Δεν είναι κακό, ειδικά σήμερα, να βάλετε το δικό σας συμφέρων και τις ανάγκες σας, πάνω από τις ανάγκες των άλλων. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να λέτε «όχι», ειδικά εάν πρόκειται να περιφρουρήσετε τα δικά σας συμφέροντα. Εάν θεωρήσετε ότι χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση, αυτό ακριβώς να κάνετε, χωρίς να καταπιέζεστε. Αφήστε στην άκρη υπολογιστές και κινητά για λίγο, και εάν θέλετε να έχετε κόσμο γύρω σας, επιλέξτε τουλάχιστον να βρεθείτε με αυτούς που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

Λέων

Θα χρειαστεί να αλλάξετε αρκετές φορές σχέδια κατά τη διάρκεια της μέρας και να συντονίσετε δράσεις, φίλοι Λέοντες! Ίσως να βιώσετε καταστάσεις που απλά θα είναι αδύνατο να τις χειριστείτε. Το αποτέλεσμα το πιο πιθανό είναι να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν θα υπάρξουν ούτε απόλυτα θετικές, αλλά ούτε και απόλυτα αρνητικές επιπτώσεις. Ούτε και το υπόλοιπο της μέρας όμως αναμένεται να σας ικανοποιήσει. Οι δεσμευμένοι θα πνιγούν στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της οικογένειας ή της σχέσης τους, ενώ οι ελεύθεροι θα μιζεριάζουν λόγω έλλειψης συναισθηματικής πληρότητας…

Παρθένος

Σήμερα συνιστάται να προσπαθήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, φίλοι Παρθένοι, με κάθε δυνατό μέσο ή τρόπο! Μια εξόρμηση σε μέρη άγνωστα, μια φιλοσοφική συζήτηση, ένα λογοτεχνικό κείμενο είναι μερικά μέσα που θα μπορούσαν να σας δώσουν το ερέθισμα που χρειάζεστε. Αποφύγετε κουραστικές ενέργειες που εξαντλούν τις μυϊκές σας δυνάμεις! Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στην θάλασσα και να απολαύσετε μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια επιδρομή στα καταστήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας.

Ζυγός

Την ηρεμία της μέρας εκμεταλλευτείτε την για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες δράσεις σας. Επίσης, είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων με το ταίρι σας, όσοι είστε παντρεμένοι, ή να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους απογόνους σας, αναλαμβάνοντας δράσεις μαζί τους και συζητώντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σα ενοχλούν στην σχέση.

 

Σκορπιός

Μην προστρέχετε σήμερα με το παραμικρό να βοηθήσετε άτομα που δεν τα έχετε ξαναδεί στην ζωή σας. Εάν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε και να επιλύσετε προβλήματα, εστιάστε στα προσωπικά σας ή αυτά της οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων. Εστιάστε στην δική σας ευημερία και των αυτή των δικών σας ανθρώπων και σκεφτείτε δράσεις που θα μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημα σας. Υπάρχει δε μια μικρή πιθανότητα να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που παρά το γεγονός ότι θα φαίνεται τολμηρή και με αρκετό ρίσκο, μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για σας.

Τοξότης

Η μέρα θα σας εκπλήξει με την θετική τροπή της, φίλοι Τοξότες! Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να βρεθείτε μέσα σε μια ομάδα ευχάριστων ανθρώπων με θετική ενέργεια ή ενδεχομένως να κάνετε μια εξόρμηση σε μια τοποθεσία που θα σας γεμίσει χαρά και έντονα συναισθήματα, ή ακόμη να διασκεδάσετε κάπου που δεν τα είχατε προγραμματίσει. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να χαλάσει την θετική σας διάθεση είναι το ταίρι σας, που δεν θα είναι στα καλύτερα του σήμερα… Στο τέλος της μέρας ίσως δεχθείτε μια πρόταση που θα έχει καθαρά δημιουργική διάσταση και που θα σας ενθουσιάσει!

Αιγόκερως

Αποφύγετε σήμερα την βιασύνη, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο η μέρα να αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας για την προσωπική σας ζωή, φίλοι Αιγόκεροι. Όσοι βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν σας εκφράζει πλέον, σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να την τερματίσετε. Αντίθετα, όσοι είστε ελεύθεροι, σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα πρέπει απλά να είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις σας δεν υπαγορεύονται από τα συναισθήματα της στιγμής, άλλα είναι προϊόν μακροχρόνιας και ώριμης σκέψης.

Υδροχόος

Είναι μια μέρα που η ονειροπόληση μπορεί να είναι αποδεκτή, μέχρις ενός ορίου τουλάχιστον. Γιατί θα υπάρξει η στιγμή που θα χρειαστεί να συνδράμετε σε κάποιο δικό σας άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, και εάν είστε χαμένοι στα συννεφάκια σας, δεν θα προσφέρετε ιδιαίτερες υπηρεσίες. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα σε μια εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ή σε κοινά επιχειρηματικά κεφάλαια. Όσο για τους αδέσμευτους, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και μη τους δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες!

Ιχθείς

Σήμερα θα έχετε την έντονη παρόρμηση να τινάξετε κυριολεκτικά την ζωή σας στον αέρα και να φύγετε σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα! Πριν κάνετε όμως οποιαδήποτε δραστική ενέργεια, σκεφτείτε τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσετε μακροπρόθεσμα. Θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή, που να ξεφεύγει λίγο από τα γνωστά και τετριμμένα του χαρακτήρα σας, λίγο πιο εξωτικό ή περιπετειώδες, ώστε να εκτονώσετε την ανάγκη σας για περιπέτεια, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα και ένα δίχτυ ασφαλείας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να σας κινήσει την προσοχή…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being